Tratamentul sclerozei multiple în Turcia

Luați în considerare tratamentul sclerozei multiple în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru o terapie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre tratamentul sclerozei multiple în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este doar cu scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul tratamentului sclerozei multiple în Turcia?

Costul tratamentului sclerozei multiple în Turcia variază între 4 500 EUR și 6 500 EUR. Prețul variază în funcție de tipul de operație, metoda de operare, durata tratamentului, prețul medicamentelor, experiența și reputația chirurgilor și taxele percepute de clinică sau spital.

Tratamentul sclerozei multiple în Turcia 5400 €

Introducere

Scleroza multiplă (SM) este asociată cu funcționarea defectuoasă a sistemului imunitar. Boala provoacă leziuni semnificative ale sistemului nervos central. Cauza acesteia rămâne necunoscută pentru moment. Dar simptomele sunt destul de severe. Complicațiile pot apărea în timp.

Pacienții cu SM au nevoie de acces la îngrijire medicală de mai bună calitate. Trebuie remarcat faptul că nu există niciun tratament care să ofere o vindecare totală. Medicii tratează adesea simptomele. De asemenea, ei urmăresc eșalonarea atacurilor și îmbunătățirea calității vieții pacienților.

Tratamentul sclerozei multiple în Turcia este recunoscut ca fiind foarte eficient. Țara a investit masiv în dezvoltarea cercetării medicale. Oamenii de știință locali au fost capabili să dezvolte terapii avansate. Acesta este motivul pentru care pacienții internaționali vin în Turcia pentru tratament.

Ce este tratamentul sclerozei multiple în Turcia?

Înțelegerea sclerozei multiple

Scleroza multiplă este caracterizată de o anomalie a sistemului imunitar. Sistemul imunitaratacă creierul și măduva spinării. Fără un motiv aparent, acesta creează un proces inflamator care distruge mielina. Mielina este teaca care înconjoară firele nervoase și transmite mesajele între organe și sistemul nervos.

SM apare între vârstele de 35 și 40 de ani. A priori, rata de incidență este mai mare la femei decât la bărbați. Primele simptome apar brusc. Variază în funcție de zona afectată a creierului și a măduvei spinării. În general, pacientul dezvoltă :

  • Deficiențe vizuale,
  • Probleme senzoriale,
  • O problemă cognitivă,
  • Oboseală
  • Probleme urinare.

Simptomele pot dispărea în 24 de ore. Dar ele pot persista și zile sau săptămâni. Fiecare nou atac de SM este adesea însoțit de simptome noi. Acestea includ

  • Dureri de cap severe,
  • Pierderea auzului,
  • Probleme de respirație,
  • Probleme vasculare,
  • Anxietate,
  • Depresie.

Citiți dosarul nostru despre tratamentul cancerului pulmonar, tratamentul cancerului de prostată și tratamentul tumorilor cerebrale în Turcia.

Tratamentul SM în Turcia

Trebuie subliniat faptul că în 20 până la 25% din cazuri, SM este o boală benignă. Aceasta înseamnă că nu progresează constant. Pacienții nu sunt expuși riscului de a suferi deficite severe. Cu toate acestea, boala progresează uneori rapid. Foarte rapid, pacientul dezvoltă simptome invalidante.

Progresele științifice au condus la îmbunătățiri în tratamentul sclerozei multiple în Turcia. Experții turci au dezvoltat terapii avansate, mai eficiente, cu mai puține efecte secundare. Multe dintre acestea au fost aprobate. Unele tratamente pot chiar pune capăt disfuncțiilor sistemului imunitar.

Cine poate beneficia de tratamentul sclerozei multiple în Turcia?

Orice pacient poate beneficia de tratament pentru scleroză multiplă în Turcia. Țara oferă terapii avansate și medici cu experiență. Aceștia sunt capabili să identifice tratamentul potrivit pentru un pacient, în funcție de vârsta acestuia și de simptomele cu care se confruntă.

Cum se efectuează tratamentul sclerozei multiple în Turcia?

Pregătirea

Tratamentul sclerozei multiple în Turcia începe întotdeauna cu un diagnostic. Trebuie remarcat faptul că tratamentul persoanelor cu SM este specialitatea unui expert în neurologie. Prin urmare, pacienții care călătoresc în Turcia pentru tratament medical trebuie să consulte un neurolog. Acest specialist demarează un proces complex de diagnosticare. Acesta include :

  • Un interviu inițial pentru identificarea primelor semne și a eventualilor factori declanșatori,
  • O examinare clinică pentru a identifica durerile asociate cu atacul de SM,
  • Un examen neurologic pentru a analiza diverse funcții precum coordonarea, mișcarea, simțul echilibrului etc,
  • Examinări instrumentale, inclusiv RMN, teste de sânge și teste potențiale.

Tratamentul

Pe baza diagnosticului, specialistul în neurologie va întocmi un plan de tratament. Persoanele cu sepsis beneficiază, prin urmare, de îngrijire personalizată. În ceea ce privește abordările adoptate, primul este tratamentul medicamentos care vizează :

  • Reducerea ratei recidivelor,
  • Limitarea progresiei bolii,
  • Reducerea riscului de atrofie cerebrală,
  • Prevenirea handicapului grav.

Tratamentul medicamentos al sclerozei multiple este foarte agresiv. Medicamentele injectabile, perfuzabile sau orale conțin principii active puternice.

Uneori, este necesară intervenția unui neurochirurg. El adoptă un tratament specific cunoscut subnumele de transplant autolog decelule stem. Scopul acestuia este de a corecta disfuncția sistemului imunitar.

Prin urmare, celulele deteriorate trebuie să fie înlocuite cu celule stem. Acestea sunt extrase din cordonul ombilical. Procesul reduce leziunile la nivelul creierului și măduvei spinării.

Mamele donatoare sunt supuse unor examinări pentru verificarea istoricului lor medical. Cordonul ombilical donat este, de asemenea, supus unei analize riguroase. Acest proces este utilizat pentru a identifica cele mai bune celule stem.

Specialiștii se pot baza și pe utilizarea terapiilor alternative pentru a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu SM, cum ar fi :

  • Tratamentul ayurvedic originar din India,
  • Fizioterapia,
  • Activitatea fizică moderată, cum ar fi yoga sau Tai Chi,
  • Terapia ocupațională,
  • Terapia limbajului.

Convalescență

Dacă medicul a optat pentru transplantul de celule stem, pacientul trebuie să rămână în spital. Acesta va avea nevoie de o monitorizare medicală mai riguroasă și de diverse forme de îngrijire medicală.

De ce să optați pentru tratamentul sclerozei multiple în Turcia?

Există o cerere în creștere pentru tratamentul sclerozei multiple în Turcia. Țara a atras pacienții cu progresele sale tehnologice în domeniul medical. Există mai multe spitale care oferă tratament pentru scleroza multiplă. Acestea sunt situate în principalele orașe, inclusiv Istanbul, Ankara, Antalya și Izmir. Aceste unități dispun de un departament de neurologie polivalent. Departamentul este alcătuit din :

  • Psihologi,
  • Neurologi
  • Medici generaliști
  • Asistente medicale,
  • Specialiști în tratamente alternative, cum ar fi fizioterapeuți, terapeuți ocupaționali și experți în reabilitare.

Spitalul Universitar Biruni este unul dintre cele mai apreciate centre medicale. Această unitate medicală cu mai multe specialități a primit certificate de la organizații internaționale de calitate.

Recenzile pacienților privind tratamentul sclerozei multiple în Turcia sunt, de asemenea, pozitive. Ei au avut parte de o experiență interesantă. În plus, costul tratamentului este atractiv.

Cât costă tratamentul sclerozei multiple în Turcia?

Urmarea unui tratament pentru scleroză multiplă în Turcia este o alegere economică. De fapt, țara aplică un tarif rezonabil care variază în funcție de:

  • Terapia aleasă,
  • Reputația spitalului,
  • Costurile de transport și cazare,
  • Cheltuielile medicale etc.

Persoanele cu scleroză multiplă pot apela la agenția noastră de turism specializată în turism medical în Turcia. Ei vor putea astfel să beneficieze de un pachet mult mai economic. Oferta în cauză include prețul sejurului și costul tratamentului.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre scleroza multiplă

Tratarea sclerozei multiple în Turcia doare?

Spitalele turcești oferă îngrijire de înaltă calitate pentru a asigura confortul pacienților. Pacienții nu simt nicio durere, chiar și atunci când sunt supuși unor tratamente grele, cum ar fi transplantul de celule stem.

Care este rata de succes a tratamentului?

Turcia oferă un tratament mai bun pentru pacienții cu SM. Rata de succes este foarte ridicată. Sunt utilizate terapii avansate. Acestea sunt eficiente și duc la o îmbunătățire semnificativă a speranței de viață a pacienților.

Care este durata minimă de ședere în Turcia pentru tratamentul sclerozei multiple?

Durata șederii în Turcia depinde de tipul de tratament conceput de medic. În general, pacienții rămân în spital timp de două zile. Apoi vor petrece câteva zile de convalescență în hotelul lor. Prin urmare, în total, este necesar să stați cel puțin trei săptămâni în Turcia în timpul tratamentului SM.

Care sunt riscurile tratamentului sclerozei multiple în Turcia?

Expertiza echipei medicale, inclusiv a specialiștilor turci în neurologie, reduce rata complicațiilor. Există un risc redus de a dezvolta leziuni grave. Doar efectele secundare ale medicamentelor sunt de temut.

Care este cea mai bună țară pentru tratamentul SM?

Mai multe țări precum Coreea de Sud, India și Spania pot oferi un tratament eficient pacienților cu SM. Dar Turcia rămâne cea mai bună destinație. Ea are un avans în ceea ce privește terapiile.

Care este cel mai bun mod de a călători în Turcia pentru tratamentul sclerozei multiple?

Pacienții vor putea călători cu toată liniștea dacă decid să apeleze la serviciile unei agenții specializate în călătorii medicale în Turcia. Ne ocupăm de transport, cazare, găsirea unui traducător pentru a evita barierele lingvistice, tratament etc.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️