Tratamentul glaucomului în Turcia

Luați în considerare tratamentul glaucomului în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru o operație oculară de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre tratamentul glaucomului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul tratamentului glaucomului în Turcia

Prețul mediu al unei proceduri de tratament al glaucomului în Turcia este de 200 EUR, iar prețul trabeculoplastiei cu laser este de 500 EUR. Prețul trabeculotomiei este de 2.300 de euro, iar iridotomia cu laser costă 300 de euro.

Glaucom în Turcia200 €
Trabeculoplastie cu laser500 €
Trabeculotomie2300 €
iridotomie cu laser300 €

Introducere

Există multe motive pentru care ar trebui să luați în considerare tratamentul glaucomului în Turcia. Contrar credinței populare, profesia medicală din țara Bosforului nu excelează doar în domeniul chirurgiei estetice.

Puteți găsi o soluție completă, fiabilă și la prețuri competitive alegând acest ținut ca destinație pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră .

Înainte de a lua măsurile necesare, aveți fără îndoială câteva întrebări. Fie despre boala în sine, fie despre modul în care se va desfășura operația. Am alcătuit acest ghid pentru a vă ajuta să profitați la maximum de el. Riscuri, potențiale efecte secundare, rezultate așteptate, prețuri practicate… vrem să ne asigurăm că nimic nu este trecut cu vederea.

Evident, fiecare pacient are așteptări, nevoi și caracteristici specifice. Informațiile pe care le veți primi sunt generale – dar când vine vorba de logistica călătoriei, avem o abordare personală a fiecărui caz. În acest fel, puteți aborda tratamentul glaucomului cu toată liniștea, într-o instituție turcă de renume.

Ce este glaucomul?

Glaucomul este o boală cronică a ochilor. La cel mai mic simptom, este esențial să faceți o programare la un specialist. Fără un tratament prompt, nervul optic poate înceta să funcționeze complet – ceea ce duce la pierderea ireversibilă a vederii .

Nu vom intra în prea multe detalii tehnice, dar iată care sunt mecanismele care caracterizează această afecțiune:

  • Glaucomul este cauzat în general de o creștere a presiunii în interiorul globului ocular. Producția și drenajul umorii apoase sunt compromise… chiar dacă acest lichid ocular prețios hrănește și oxigenează toate structurile noastre optice. Rezultatul este o presiune crescândă și insistentă asupra nervului optic.
  • Treptat (dar, în unele cazuri, evoluția pare deosebit de rapidă), acest lucru provoacă leziuni semnificative. Dacă nu se iau măsuri, pacientul își va pierde treptat vederea periferică. Viziunea centrală nu este cruțată… ducând la orbire.

Cu alte cuvinte, glaucomul poate duce la orbire. Pentru a evita pierderea de timp, este perfect posibil să obțineți un diagnostic în Franța, iar apoi să luați în considerare o operație în Turcia.

Citiți raportul nostru privind terapia cu celule stem în Turcia

Glaucomul: cine este afectat?

Trebuie remarcat faptul că 1 până la 2% dintre francezii în vârstă de patruzeci și cinci de ani sau mai mult sunt afectați de această afecțiune, conform informațiilor furnizate de Spitalul Universitar din Lyon în 2023. În Marea Britanie, unde cursorul demografic a fost deplasat ușor (de la 45 la 50 de ani), cifra este de 4%.

Persoanele tinere dezvoltă rareori glaucom. De aceea, tot potrivit site-ului oficial al CHU de Lyon, ” [ este ] recomandabil să vă consultați medicul specialist o dată la aproximativ doi ani (începând cu vârsta de 45 de ani) pentru a efectua aceste măsurători”. Consultațiile preventive pot salva multe vieți. Trebuie subliniat faptul că un istoric familial poate crește riscul de complicații. Cu toate acestea, cauzele nu sunt întotdeauna genetice.

Dacă dumneavoastră sau cineva apropiat este din păcate afectat de această problemă, trebuie să știți că există soluții.

Poate fi vindecat glaucomul?

Progresele științifice au făcut posibilă dezvoltarea unor tratamente fiabile pentru evoluția glaucomului. Spunem “tratamente” deoarece există mai multe abordări posibile, dintre care unele sunt complementare.

Diferitele modalități de tratare a glaucomului

Măsurile care trebuie luate (întotdeauna la sfatul unui expert) includ..

  • Tratamentul medicamentos. Anumite picături oculare sunt utilizate pentru a regla lichidul ocular. Trebuie să fiți riguros în aplicarea zilnică pentru a obține rezultatele dorite. Unele comprimate orale sunt, de asemenea, disponibile, în funcție de caz.
  • Tratamentul cu laser. Tehnologia utilizată aici are un nume destul de complex: trabeculoplastia. Aceasta presupune producerea unor impacturi țintite asupra regiunii… trabeculului. Trabeculumul este o rețea de țesuturi. Atunci când este intact, acesta reglează aproape perfect drenajul umorului apos. Dacă funcționează defectuos, laserul este aplicat pentru a-i restabili funcțiile. În acest fel, presiunea periculoasă este redusă.
  • Tratamentul chirurgical. Acesta este cel mai complet tratament pentru glaucom. Chirurgul oftalmolog poate introduce implanturi care “ajută” mecanismele naturale de drenaj. O altă procedură presupune crearea unei noi căi de drenaj (trabeculectomie). Aceste două opțiuni se completează reciproc sau sunt planificate independent, de la caz la caz.

Care este rata de succes pentru chirurgia glaucomului în Turcia?

Ar fi greșit să pretindem o rată de succes de 100%. Cu toate acestea, rata de succes pentru tratamentul glaucomului în Turcia rămâne foarte ridicată. În funcție de sursă, cifra este de 90 sau chiar 99%.

Amintiți-vă că șansele de succes scad cu timpul. Cu cât o amânați mai mult, cu atât va fi mai dificil de reparat și de compensat .

De ce să planificați o operație de glaucom în Turcia?

Vă întrebați de ce ar trebui să călătoriți în Turcia pentru tratamentul glaucomului, când există clinici și, prin urmare, specialiști, în propria dvs. țară? Evident, nu încercăm să devalorizăm munca oftalmologilor francezi, britanici sau elvețieni..

Cu toate acestea, turismul medical în Turcia prezintă o serie de avantaje.

  • Prețul variază în funcție de complexitatea lucrării. Pentru otrabeculectomie , de exemplu, trebuie să vă așteptați să plătiți 2 300 de euro în Turcia.
  • Pacienții internaționali sunt în general conștienți de reputația excelentă a practicienilor din acest domeniu. În Marea Britanie, ca și în spitalele franceze, sistemul de tratament este conceput mai degrabă pentru pacienții locali. Turcia rămâne fidelă reputației sale de răscruce culturală și își privește serviciile medicale dintr-o perspectivă universală.
  • Rapiditatea tratamentului este unul dintre motivele cel mai des invocate. Deși nu există statistici complete pe această temă, un număr mare de mărturii indică în această direcție. Lista de așteptare este mai scurtă în Turcia. Atunci când o persoană solicită îngrijiri medicale urgente (iar glaucomul trebuie tratat rapid, după cum am văzut), deplasarea la o clinică din Turcia pare mai liniștitoare.
  • Mai puțin răspândit în Franța, Marea Britanie și în majoritatea țărilor învecinate, pachetul all-inclusive este foarte des oferit pe malurile Bosforului. Acesta include (în versiunea sa cea mai sofisticată) consultația, operația, spitalizarea, îngrijirea postoperatorie… și chiar transferul de la aeroport, până la cazare. Agenția noastră de turism va fi bucuroasă să vă ajute să vă organizați călătoria.

Nu ezitați să ne contactați acum pentru mai multe informații. Vom fi încântați să vă oferim o prezentare mai detaliată a aranjamentelor și ofertelor disponibile.

Am dori să trecem acum la un punct esențial: operația în sine.

Cum funcționează o operație de glaucom?

Fiecare specialist face alegeri profesionale specifice, în funcție de practica sa. Cu toate acestea, există câteva principii care sunt comune tuturor operațiilor de glaucom .

Să ne concentrăm pe trei etape principale: pregătirea, operația în sine și recuperarea.

Cum vă pregătiți pentru o operație de glaucom?

În chirurgia oftalmologică , ca și în toate celelalte domenii ale asistenței medicale, este esențial să se cunoască în prealabil echipa medicală și chirurgicală . Se face o programare pentru a stabili contactul inițial.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre tratamentul glaucomului în Turcia

Ce este glaucomul?

Glaucomul este o boală oculară care afectează nervul optic, adesea din cauza presiunii intraoculare ridicate, ducând la pierderea progresivă a vederii, începând cu vederea periferică.

Care sunt tipurile comune de glaucom?

Cele două tipuri principale sunt glaucomul cu unghi deschis, în care evacuarea umorului apos este lentă, și glaucomul cu unghi închis, care determină o creștere rapidă a presiunii oculare.

Care sunt factorii de risc?

Factorii includ vârsta înaintată, presiunea intraoculară ridicată, istoricul familial, originea etnică, diabetul, hipertensiunea și utilizarea pe termen lung a corticosteroizilor.

Ce tratamente sunt disponibile?

Tratamentul include picături oculare pentru reducerea presiunii intraoculare, terapie cu laser pentru îmbunătățirea scurgerii umorului apos și intervenții chirurgicale pentru scăderea presiunii.

Poate fi vindecat glaucomul?

Glaucomul nu se vindecă, dar un tratament precoce și regulat poate controla presiunea intraoculară și încetini evoluția bolii.

Cum poate fi prevenit sau detectat glaucomul?

Prevenirea implică examinări oculare regulate, în special pentru persoanele cu risc. Raportați oftalmologului orice modificări ale vederii și urmați recomandările acestuia.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️