Tratamentul cancerului pulmonar în Turcia

Luați în considerare tratamentul cancerului pulmonar în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre tratament, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru un tratament de succes în Turcia.

CeamaibunaClinica.com oferă informații despre tratamentul cancerului pulmonar în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu medici turci calificați. Acest conținut este doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă tratamentul cancerului pulmonar în Turcia?

Costul minim al tratamentului cancerului pulmonar în Turcia este de aproximativ 9 000 EUR. Vă putem oferi o ofertă completă care include costurile de spitalizare, medicație, transport, cazare și traducere. Precum și urmărirea postoperatorie.

Mai multe variabile influențează prețul total al tratamentului cancerului pulmonar în Turcia. Prima și cea mai importantă este stadiul cancerului. Dacă boala este depistată foarte devreme, tratamentul nu durează mult. Alte variabile includ

  • Complexitatea cazului,
  • Terapia aleasă,
  • Onorariile chirurgului și ale oncologului,
  • Șederea în spital, inclusiv serviciile furnizate.
Tratamentul cancerului pulmonar în Turcia9000 €

Accent pe tratamentul cancerului pulmonar în Turcia

Lupta împotriva cancerului pulmonar este, fără îndoială, una dintre cele mai mari bătălii cu care se poate confrunta o persoană. Aceasta începe de îndată ce diagnosticul este pus. Să știi că ai această boală josnică este deja un chin. Apoi trebuie să le spui celor apropiați, pentru că fără sprijinul lor moral, lupta devine și mai dificilă.

Pacientul trebuie să reziste agresivității bolii. De asemenea, are nevoie de un tratament de înaltă calitate dacă vrea să iasă victorios din această bătălie. Intervenția unui specialist oncolog cu experiență devine o necesitate absolută. Doar el sau ea poate determina protocoalele terapeutice ideale, în funcție de stadiul bolii.

Mulți pacienți decid să urmeze un tratament pentru cancerul pulmonar în Turcia. Această țară este cunoscută ca fiind cea mai bună destinație pentru turismul medical. În fiecare an, pacienți din întreaga lume călătoresc aici pentru a primi tratament pentru o gamă largă de afecțiuni. Mulți dintre ei au ales să se încreadă în specialiștii în turism medical pentru a-și planifica sejurul.

Citiți reportajul nostru despre tratamentul bolii Parkinson în Turcia și despre operația de înlocuire a valvei cardiace în Istanbul.

Care este tratamentul cancerului pulmonar în Turcia?

Ce este cancerul pulmonar?

Peste 33 000 de bărbați și peste 19 000 de femei suferă de acest tip de cancer în Franța, conform celor mai recente cifre. Vârsta medie a pacienților este de 65 de ani. Incidența bolii este mai mare la bărbați. Este al patrulea cel mai frecvent diagnosticat cancer. Se situează după cancerul de prostată, de sân și colorectal. Trebuie remarcat faptul cărata de supraviețuire pentru un pacient rămâne destul de scăzută. Aceasta este de doar 5 ani.

Luând în considerare acest lucru, cancerul pulmonar este o boală foarte mortală. Acesta este declanșat de dezvoltarea incontrolabilă a unor celule anormale în bronhii sau alveole pulmonare. Aceste celule formează o tumoră malignă sau canceroasă.

Fumatul zilnic este principala cauză a cancerului pulmonar. Dar și alți factori favorizează dezvoltarea acestuia, cum ar fi :

  • Un istoric familial de cancer bronșic,
  • Poluarea aerului,
  • Expunerea la substanțe toxice precum țițeiul, azbestul și radonul,
  • Expunerea la radiații.

Ce se întâmplă cu simptomele?

Boala este destul de vicleană. Semnele apar târziu. Cancerul este adesea într-un stadiu avansat înainte de a fi diagnosticat. Acest lucru îl face dificil de tratat. Durerile toracice, dificultățile de respirație, tusea persistentă și sputa stropită cu sânge sunt semnele de avertizare.

Tratamentul cancerului pulmonar în Turcia

Există două tipuri de cancer pulmonar. Cancerul pulmonar cu celule mici (SCLC) asociat cu fumatul este cel mai puțin frecvent. Acesta se dezvoltă și se răspândește rapid. Cancerul pulmonar fără celule mici (NSCLC), cum ar fi carcinomul cu celule scuamoase, este forma cea mai frecventă. Acesta se dezvoltă mai lent. Există diverse forme de tratament pentru cancerul pulmonar în Turcia.

  • Chirurgia oncologică se află în fruntea listei. Aceasta permite îndepărtarea tumorii o dată pentru totdeauna. Oncologul recomandă adesea acest tratament în cazul NSCLC. Chirurgul efectuează o lobectomie atunci când cancerul este în stadiul inițial. Scopul acestei operații este de a îndepărta o parte din plămân. O pneumonectomie se efectuează atunci când tumoarea s-a răspândit. Aceasta este cunoscută drept îndepărtarea completă a organului.
  • Chimioterapia este un alt tratament medical bine cunoscut. Ea constă în administrarea de medicamente anticanceroase prin injectare sau pe cale orală. Scopul chimioterapiei este de a distruge fiecare celulă canceroasă și de a le împiedica să se înmulțească. De asemenea, tratamentul favorizează refacerea țesuturilor sănătoase. Chimioterapia poate fi programată înainte și/sau după intervenția chirurgicală.
  • Radioterapia este utilizată singură sau ca tratament complementar. Oncologul adoptă această tehnică atunci când tumora nu poate fi operată. Radioterapia este potrivită și pentru tratarea cancerului metastatic. Scopul acesteia este de a distruge celulele canceroase cu ajutorul radiațiilor cu energie înaltă.
  • Imunoterapia este un tratament nou pentru cancerul pulmonar în Turcia. Ea a fost dezvoltată pentru a stimula sistemul imunitar. Prin urmare, acesta va fi capabil să elimine el însuși celulele canceroase.
  • Terapia țintită presupune utilizarea de medicamente pentru a ținti celulele maligne. Acestea nu vor mai fi capabile să se reproducă sau să se răspândească. Această terapie neinvazivă este utilizată în principal la copii.

Cine ar trebui să urmeze un tratament împotriva cancerului pulmonar în Turcia?

Este potrivit pentru orice persoană care suferă de această boală. Pacienții internaționali au acces la asistență medicală adaptată la stadiul bolii lor.

De ce să urmezi un tratament pentru cancer pulmonar în Turcia?

Tratamentul cancerului pulmonar în Turcia este o opțiune rezonabilă. Aflați de ce.

Facilități de tratament specializate

Această țară din Asia de Vest are un număr mare de spitale specializate întratamentul cancerului pulmonar :

  • Medicana International istanbul,
  • Spitalul Memorial Antalya,
  • Medicana International Ankara,
  • Medical Park tokat hospital în Tokat, Turcia,
  • Centrul Medical Anadolu din Kocaeli,
  • Anadolu Multidisciplinary Clinic din Istanbul,
  • Spitalul Universitar Biruni din Istanbul,
  • Parcul Medical al Universității Istinye din Istanbul.

Toate aceste unități dispun de facilități medicale de ultimă generație. Ele sunt specializate în tratamentul cancerului pulmonar. Prin urmare, dispun de o echipă medicală competentă. Fiecare expert din echipă a primit formarea și experiența necesare pentru a trata pacienții care suferă de această boală.

Asistență medicală modernă și eficientă

Atunci când urmați un tratament pentru cancer pulmonar în Turcia, aveți acces la o îngrijire mai bună. Este demn de remarcat faptul că țara are un avans în acest domeniu. Guvernul turc a luat măsuri majore pentru a îmbunătăți sistemul local de asistență medicală. Țara dispune acum de facilități medicale avansate. Îngrijirea acordată pacienților este de cea mai înaltă calitate, deoarece personalul medical este, de asemenea, foarte calificat.

Protocoalele terapeutice adoptate în țară au evoluat, de asemenea, considerabil. Oamenii de știință turci lucrează neobosit pentru a îmbunătăți tratamentele împotriva cancerului.

O echipă de cercetători studiază în prezent un nou medicament. Acesta a fost conceput pentru a trata cancerul pulmonar. Profesorul de chimie de la Universitatea Bogazici, Rana Nomak Sanyal, se află în spatele acestui tratament. Prima fază a studiului științific a început deja. Ea implică 16 voluntari.

Cercetătorii vor determina mai întâi doza maximă de medicament pe care pacienții o pot tolera. Apoi vor evalua eficacitatea și efectele secundare ale produsului.

Succesul acestei cercetări ar oferi o licărire de speranță pacienților care suferă de cancer bronșic . Produsul conține un agent țintit. Acesta ar putea deveni leacul miraculos pentru pacienții care nu au avut succes cu tratamentele convenționale.

Asistență medicală cu costuri reduse

Costul tratamentului cancerului pulmonar în Turcia este accesibil în comparație cu alte țări. Pacienții pot beneficia de o ofertă low-cost prin completarea formularului de cerere de ofertă.

Cum se efectuează tratamentul cancerului pulmonar în Turcia?

Pregătire

Tratamentul cancerului pulmonar în Turcia este un proces delicat. Alegerea tratamentului medical nu se face la întâmplare. Medicul trebuie să știe

  • Tipul de cancer (CPPC sau CPNPC),
  • Stadiul bolii,
  • Orice alți factori care pot influența efectele tratamentului.

Acesta este motivul pentru care echipa medicală propune întotdeauna un diagnostic. Programul include :

  • Un interviu,
  • Un examen clinic,
  • Teste de imagistică (radiografie, RMN, CT scan),
  • O bronhoscopie
  • O biopsie,
  • O evaluare a stadiului bolii.

Echipa medicală alege apoi cursul terapeutic de urmat. De obicei, este programată o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea tumorii maligne. Dar medicul poate, de asemenea, să combine diferite proceduri. Mai mulți specialiști lucrează împreună pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacientului.

Tratamentul

Fiecare tumoră este diferită. Același lucru este valabil și pentru terapia care urmează să fie implementată. În cazul cancerului depistat precoce, de exemplu, echipa medicală se va concentra pe îndepărtarea tumorii. În prealabil, pot fi efectuate ședințe de chimioterapie pentru a reduce dimensiunea acesteia.

Dacă tumoarea nu poate fi operată, echipa medicală va opta adesea pentru radioterapie. Tratamentul include îngrijiri paliative. Acestea sunt programate să reducă simptomele neplăcute și să îmbunătățească calitatea vieții pacientului.

Convalescența

Recuperarea poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni. În această perioadă, pacientul primește supraveghere medicală. De asemenea, acesta primește o serie de tratamente medicale menite să atenueze efectele secundareale tratamentului. Medicul analizează apoi starea de sănătate a pacientului. Dacă totul merge bine, pacientul se poate întoarce acasă.

Cât timp trebuie să rămân în Turcia?

Durata tratamentului cancerului pulmonar în Turcia depinde de mulți parametri, în special de metoda de tratament. Pentru intervenția chirurgicală, șederea medie este între 3 și 14 zile. Chimioterapia, pe de altă parte, durează între 4 și 5 luni. În cele din urmă, pentru radioterapie trebuie să rămâneți în țară timp de 1 până la 2 luni.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre tratamentul cancerului pulmonar

Care este rata de succes pentru tratamentul cancerului pulmonar în Turcia?

Spitalele din Turcia sunt capabile să ofere pacienților un tratament eficient. Rata de vindecare este destul de impresionantă. Aceasta poate ajunge până la 90%, mai ales atunci când cancerul nu a ajuns într-un stadiu avansat.

Care este cea mai bună țară pentru tratamentul cancerului pulmonar?

Germania, Thailanda, Austria și Turcia sunt principalele țări din care se poate alege. Turcia este recomandată în special. Costul tratamentului este de 5 ori mai mic decât în Europa.

Tratamentul cancerului este fiabil și de bună calitate în Turcia?

Da, Turcia poate oferi un tratament sigur și fiabil pentru bolnavii de cancer pulmonar. Progresele realizate în facilitățile sale medicale sunt remarcabile. De asemenea, aceasta reunește cei mai buni oncologi și chirurgi experimentați.

Care sunt riscurile asociate cu tratamentul cancerului pulmonar în Turcia?

Riscurile asociate cu tratamentul cancerului pulmonar în Turcia includ mai presus de toate efectele secundare ale terapiilor. Pacientul ar putea suferi, de asemenea, un eșec, deoarece boala este deosebit de mortală.

Cum puteți face un succes din turismul medical în Turcia?

Utilizarea serviciilor profesioniștilor din domeniul sănătății va facilita organizarea șederii dvs. în Turcia. Totul este luat în considerare, inclusiv transportul și cazarea, tratamentul în spital, medicamentele etc.

Care este procesul de recuperare după tratamentul cancerului pulmonar în Turcia?

Recuperarea completă poate dura ceva timp, deoarece tratamentul cancerului pulmonar în Turcia este o procedură medicală complexă. Efectele secundare se diminuează în timp. Pacienții beneficiază de un control regulat.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️