Tratamentul cancerului pancreatic în Turcia

Luați în considerare tratamentul cancerului pancreatic în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru o terapie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre tratamentul cancerului pancreatic în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă tratamentul cancerului pancreatic în Turcia?

Operația de cancer pancreatic costă în medie 8 500 de euro în Istanbul, Turcia. În funcție de amploarea bolii, de tipul de operație și de clinica aleasă, cel mai mic preț pentru chirurgia cancerului pancreatic în Turcia este de 4 800 EUR și poate ajunge până la 19 000 EUR.

Tratamentul cancerului pancreatic în Turcia8.500 €
Terapia cu fascicul de protoni42.000 €
Tomoterapie7.800 €
Chirurgia Whipple (pancreaticoduodenectomie)12.800 €
NanoKnife11.200 €

Tratamentul cancerului pancreatic în Turcia

Pancreasul este unul dintre organele vitale ale corpului. Acesta are o serie de funcții majore. Prima este de a produce sucul pancreatic, enzima esențială pentru digestie. A doua funcție este de a secreta hormonul insulină, care reglează nivelul de zahăr din sânge.

Cancerul se poate dezvolta în această glandă situată în partea superioară a abdomenului. Boala este adesea legată de perturbări în comportamentul și creșterea celulelor sale. Este rară și inițial asimptomatică. Diagnosticul precoce este adesea imposibil. Acest lucru poate reduce șansele de recuperare.

Tratarea cancerului pancreatic este complexă. Mulți pacienți au decis să călătorească în Turcia pentru un tratament mai bun. Țara este renumită pentru cercetarea sa în domeniul strategiilor avansate de tratament pentru această boală. Experții locali au descoperit programe de tratament revoluționare. Acestea sunt aplicate în unele dintre spitalele din țară.

Mulți pacienți internaționali au ales să urmeze un tratament pentru cancerul pancreatic în Turcia. Turismul medical a devenit o activitate emblematică în această țară de pe strâmtoarea Bosfor.

Ce este tratamentul cancerului pancreatic în Turcia?

Celulele pancreasului pot suferi modificări anormale. Acest lucru duce la formarea unei tumori maligne sau canceroase. Pacientul are atunci cancer pancreatic. Boala poate lua două forme:

  • Adenocarcinom ductal legat de modificările suferite de celulele exocrine responsabile de producerea enzimelor, care reprezintă aproximativ 95% din cazuri,
  • Carcinomul adenoscuamos legat de modificările celulelor endocrine responsabile de producerea insulinei, forma cea mai rară a bolii.

Trebuie remarcat faptul că primul simptom al bolii apare târziu în majoritatea cazurilor. Acestea pot include

  • Durere în partea superioară a abdomenului care se extinde spre spate,
  • Pierderea apetitului,
  • Pierderea în greutate involuntară,
  • Diabet recent,
  • Depresie,
  • Senzație de oboseală,
  • Icter sau îngălbenirea pielii,
  • Formarea de cheaguri de sânge.

Dacă apar aceste simptome, cancerul pancreatic a ajuns deja într-un stadiu avansat. Prin urmare, trebuie tratat de urgență folosind o metodă eficientă. Tratamentul cancerului pancreatic în Turcia se bazează pe diverse tehnici. Experții în oncologie din această țară lucrează pentru a planifica un proces de îngrijire personalizat.

Citiți dosarul nostru despre imunoterapie, tratamentul cancerului de prostată, tratamentul tumorilor cerebrale, tratamentul cancerului pulmonar și tratamentul bolii Parkinson.

Cum se efectuează tratamentul cancerului pancreatic în Turcia?

Pregătire

Orice tratament pentru cancerul pancreatic în Turcia este precedat de un diagnostic precis. Prin urmare, este programată o consultație inițială. În timpul acestei consultații, medicul îi va cere pacientului să efectueze diverse teste , inclusiv :

  • Un test de sânge,
  • O ecografie a abdomenului,
  • Teste de imagistică precum CT sau RMN,
  • Ecografie endoscopică
  • O biopsie.

Planul de tratament este elaborat pe baza rezultatelor acestor diverse examinări. Medicul informează pacientul cu privire la metodologia adoptată. De asemenea, îl pregătește pe pacient explicându-i cum se va desfășura procedura.

Tratamentul

Oncologii pot utiliza în prezent o serie de metode inovatoare pentru a trata cancerul pancreatic în Turcia. Medicul poate alege una dintre ele. Dar uneori va opta pentru o combinație a acestora. Decizia sa depinde de starea de sănătate a pacientului, de tipul de cancer și de stadiul său de evoluție. Experții în oncologie pot opta pentru :

  • Chimioterapia, o tehnică care presupune uciderea fiecărei celule canceroase prin administrarea de medicamente,
  • Radioterapia pentru a ucide celulele maligne sau a reduce dimensiunea tumorii cu ajutorul unor fascicule cu energie înaltă,
  • Terapia țintită, bazată pe administrarea de medicamente care pot împiedica cancerul să se dezvolte,
  • Pancreatectomia distală, o procedură chirurgicală pentru îndepărtarea părții afectate a pancreasului,
  • Pancreatectomia totală, în care se îndepărtează întregul pancreas.

Convalescența

Nu este posibil să se specifice durata convalescenței. Mulți factori ar putea întârzia recuperarea. Aceștia includ tratamentul ales, rezultatul și severitatea bolii. Cu toate acestea, recuperarea durează de obicei câteva săptămâni sau luni.

Recuperarea este probabil să fie lentă dacă tratamentul include o intervenție chirurgicală parțială sau totală. Pacienții trebuie să rămână în spital timp de o săptămână după operație. Internarea într-o unitate de terapie intensivă este programată imediat ce pacientul părăsește sala de operație. Pacientul trebuie să fie sub supraveghere medicală atentă.

Chirurgul trebuie să monitorizeze îndeaproape starea de sănătate a pacientului. Perioada de recuperare poate fi, de asemenea, lungă pentru aceștia. În timpul perioadei de convalescență, echipa medicală va monitoriza pacientul, permițându-i să

  • Să detecteze orice efecte negative ale tratamentului
  • Să evalueze efectul tratamentului,
  • Să ajute pacienții să se recupereze rapid cu o îngrijire medicală de înaltă calitate.

Care sunt riscurile, complicațiile și efectele secundare?

Riscurile și complicațiile sunt adesea legate de tratamentul adoptat. Acestea includ

  • Riscurile asociate cu intervenția chirurgicală, cum ar fi sângerarea și infecția,
  • Apariția diabetului,
  • Alergiile legate de anestezia generală,
  • Pierderea funcției pancreatice,
  • Distrugerea celulelor sau țesuturilor sănătoase,
  • Oboseala și greața asociate chimioterapiei etc.

De ce să optați pentru tratamentul pancreasului în Turcia?

Tratarea cancerului pancreatic în Turcia este o decizie cu multe avantaje. În primul rând, majoritatea spitalelor din țară dispun de facilități medicale de talie mondială. Aceste unități sunt deservite de specialiști în oncologie cu experiență. Unii dintre aceștia au luat parte la cercetările care au dus la dezvoltarea unor tehnici de tratament moderne și performante.

Toate acestea înseamnă că pacienții pot beneficia de îngrijirea unui medic cu experiență. Acesta este un factor care favorizează succesul tratamentului. Oncologii turci se bazează, de asemenea, pe tehnologii avansate pentru a-și trata bine pacienții. Cele mai reputate unități sunt situate în Istanbul și Ankara, pentru a numi doar câteva:

  • Spitalul Acibadem Atakent, o unitate multi-specializată acreditată,
  • Spitalul Florence Nightingale din Istanbul, care oferă un serviciu de sănătate de înaltă calitate,
  • Centrul Medical Anadolu din Istanbul,
  • Memorial Hospital din Ankara.

Turcia oferă, de asemenea, costuri de tratament accesibile. Acesta este un alt motiv pentru care călătoriile medicale în această țară sunt o opțiune atractivă atât pentru bărbații , cât și pentru femeile cu cancer pancreatic.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre tratamentul cancerului pancreatic

Cât costă tratamentul cancerului pancreatic în Turcia?

Prețul total variază în funcție de un număr mare de factori. Printre aceștia se numără tipul și stadiul bolii și reputația unității. Costul tratamentului cancerului pancreatic în Turcia variază între 4 800 EUR și 19 000 EUR

Care este rata de succes?

Medicii turci oferă pacienților un tratament personalizat bazat pe un diagnostic precis. De asemenea, folosesc echipamente de ultimă generație și au mare grijă de pacienți. Toate acestea conduc la o rată de succes ridicată.

Cât timp trebuie să stau în Turcia?

Sunt foarte mulți parametri care intră în joc atunci când vine vorba de definirea duratei de ședere pentru tratamentul cancerului pancreatic în Turcia. Planul de tratament aplicat este cel mai important. Pacientul trebuie să fie pregătit să rămână în țară timp de cel puțin o lună.

Care este rezultatul tratamentului cancerului pancreatic în Turcia?

Rezultatul depinde de modul în care organismul pacientului răspunde la tratament. Factori precum posibilitatea de îndepărtare a tumorii și stadiul cancerului îl pot influența, de asemenea. Cu toate acestea, metodele moderne de tratament pot prelungi speranța de viață a unui pacient.

Care țară este utilizată pentru a trata cancerul pancreatic?

Bolnavii de cancer pot avea acces la tratamente bune în Germania, Spania, Thailanda, Republica Coreea și China. Dar Turcia este o destinație de elecție. Aceasta se remarcă prin îngrijirea de calitate la prețuri rezonabile.

Cum organizați călătoria medicală pentru tratamentul cancerului pancreatic în Turcia?

Colaborarea cu specialiști în turism medical este o modalitate sigură de a vă planifica călătoria în Turcia pentru tratamentul cancerului pancreatic. Vă putem oferi un serviciu complet care include: servicii de traducere, cazare, transport, alegerea clinicii sau a spitalului, tratament etc.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️