Tratamentul cancerului hepatic în Turcia

Luați în considerare tratamentul cancerului hepatic în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru o terapie de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre tratamentul cancerului hepatic în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă tratamentul cancerului hepatic în Turcia?

Operația de cancer hepatic costă în medie 8 000 de euro în Istanbul, Turcia. În funcție de amploarea bolii, de tipul de operație și de clinica aleasă, cel mai mic preț pentru chirurgia cancerului hepatic în Turcia este de 4.200 EUR și poate ajunge până la 17.000 EUR.

Biopsia450 €
Chimioembolizare hepatică4.200 €
chimioterapie1.650 €
CyberKnife®4.100 €
NanoKnife®2.500 €
Tomoterapie8.500 €
Tratamentul complet al cancerului hepatic17.000 €

Tratamentul cancerului hepatic în Turcia: un ghid complet

În conformitate cu principiul turismului medical, un francez are dreptul de a planifica un tratament pentru cancerul hepatic în Turcia. Există mai multe motive pentru a lua această decizie. Conștientizarea faptului că pacientul nu este singur atunci când ia decizia. Supravegherea medicului curant (și, dacă este cazul, a specialiștilor echivalenți) este esențială.

Ca agenție de turism specializată în intervenții și operații în străinătate, nu intervenim în procesul terapeutic sau de asistență medicală. Rolul consilierilor noștri este de a defini toate aspectele logistice ale sejurului dumneavoastră: rezervarea hotelului, coordonarea deplasării la unitățile sanitare, comanda biletelor de avion etc

Înainte de a intra mai detaliat în modul în care lucrăm, am dori să analizăm câteva dintre întrebările care sunt adresate în mod regulat cu privire la această afecțiune. Aceste explicații, deși bine documentate, nu înlocuiesc în niciun caz diagnosticul și recomandările unui specialist.

Ce este cancerul hepatic?

Cancerul hepatic apare atunci când celulele maligne s-au format în țesutul hepatic. Ficatul este un organ vital, situat în partea superioară dreaptă a abdomenului. De îndată ce este detectată o complicație, este esențial să se intervină. Această parte a corpului îndeplinește o serie de funcții esențiale.

De exemplu, este responsabilă de producerea bilei, o substanță care facilitează foarte mult procesul digestiv. De asemenea, ajută la detoxifierea sângelui.

În ciuda progreselor științifice, numărul de cazuri la nivel mondial este pe cale să crească, potrivit unor studii recente.

Un articol publicat de ziarul Libération (jurnalistul însuși citează Journal of Hepatology) explică faptul că “905 700 de persoane au fost diagnosticate cu cancer hepatic și 830 200 de persoane au murit din această cauză la nivel mondial în 2020”. Previziunile sugerează o creștere de “peste 55%”, pe această bază, între prezent și 2024.

Având în vedere aceste previziuni, prevenirea este esențială. Depistarea precoce crește șansele de recuperare.

Citiți articolul nostru despre transplantul de ficat în Turcia și despre tratamentul cancerului pancreatic în Istanbul.

Cine este afectat de cancerul hepatic (vârstă, sex, etc.)?

Cancerul hepatic afectează în principal persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, deși pot exista și excepții. Potrivit articolului din Libération, boala “afectează mai mult bărbații decât femeile, iar riscul crește odată cu vârsta”.

Un stil de viață sănătos este, de asemenea, una dintre cauzele cancerului de ficat. Consumul excesiv de băuturi alcoolice, excesul de greutate și anumite comorbidități cresc riscul de a contracta boala. Printre acestea se numără infecția cronică cu virusurile hepatitei B și C, ciroza și bolile metabolice precum boala ficatului gras non-alcoolic (NAFLD) sau steatohepatita non-alcoolică (NASH).

Cifrele prezentate mai sus sunt îngrijorătoare, dar există tratamente disponibile . Acestea includ transplantul, una dintre cele mai frecvente operații. Aceasta nu este lipsită de riscuri, dar oferă o șansă de remisiune pentru unii pacienți. Rezecția hepatică, care implică îndepărtarea parțială a ficatului, este o altă opțiune. În cele din urmă, profesia medicală poate recomanda ablația. Celulele canceroase sunt astfel distruse într-un mod țintit.

Aici se poate organiza o călătorie medicală în țara Bosforului. Dar de ce este aceasta uneori opțiunea preferată?

De ce să mergeți în Turcia pentru a trata cancerul hepatic?

Există o serie de motive pentru care pacienții apelează la un specialist din Turcia, fie în Istanbul sau în altă parte. Iată o selecție a celor mai frecvent citate motive.

1. Costul tratamentului

Mecanismele de rambursare a asigurărilor de sănătate nu sunt suficiente pentru a face o diferență. În ciuda acestei participări, tratamentul cancerului hepatic reprezintă un cost semnificativ, fie în momentul diagnosticării, al intervenției sau al remisiunii.

În Turcia există numeroase clinici mici și prestigioase, frecventate de pacienți internaționali pe tot parcursul anului. Prin urmare, francezii care fac din Turcia destinația lor sunt în căutarea unui tratament de înaltă calitate la tarife mai accesibile.

2. Turcia, o referință mondială pentru transplantul de organe

Deși primul punct este valabil în multe cazuri, acesta este deosebit de relevant pentru afecțiunea despre care vorbim aici. Potrivit TRT Français (filiala franceză a radioteleviziunii turce), Turcia “a reușit să devină una dintre destinațiile de referință la nivel mondial pentru transplanturile de organe, pe urmele Coreei de Sud, Europei și Statelor Unite”.

Un întreg dosar ar trebui consacrat studierii acestui fenomen pentru a înțelege toate implicațiile sale. Să evidențiem una dintre ele: cea “culturală”. Donarea de organe de la o persoană în viață este încă un tabu major în Turcia. În absența “oportunităților” post-mortem, a fost necesară “depășirea constrângerilor critice legate de operațiunile dintre donatorii vii și primitorii bolnavi”.

Este un proces uluitor, care a determinat specialiștii locali să își redobândească abilitățile tehnice pentru a efectua cu succes tratamentele. Deși nu este vorba despre o competiție, aceasta se reflectă în rata de succes a transplanturilor. În funcție de sursă, aceasta variază între 85 și 95%. Aceasta trebuie distinsă strict de rata de remisiune a cancerului hepatic. Cele două proceduri medicale, deși corelate în anumite situații, rămân distincte.

3. Un mediu diferit, mai relaxant

Agenții noștri nu lasă nicio piatră neîntoarsă atunci când organizează călătoria și cazarea unui client. Contextul în care are loc tratamentul contribuie la asigurarea faptului că operația este abordată în cele mai bune condiții posibile. Turcia în sine oferă un cadru ideal pentru relaxare; peisajele sale magnifice și climatul predominant în anumite regiuni sunt atuuri valoroase.

Simțul serviciului este, de asemenea, deosebit de bine dezvoltat în această țară, unde se reunesc numeroase talente. Încă o dată, în funcție de prețurile mai accesibile, “plusurile” sunt mai numeroase, chiar și atunci când unitatea nu revendică un lux specific. Totul face parte din cultura medicală națională.

Cum vă organizați călătoria medicală în Turcia?

În primul rând, dorim să vă reamintim importanța validării procedurii de către un profesionist jurizat. Numai acesta poate confirma necesitatea tratamentului și procedurile asociate.

Odată ce alegerea a fost făcută, trebuie urmați mai mulți pași. Doar în anumite cazuri este necesară obținerea unei vize medicale .

Oricare ar fi cazul, agenția noastră de turism face tot posibilul pentru a simplifica această călătorie esențială. Din momentul în care ajungeți la aeroport, echipele noastre sunt la dispoziția dumneavoastră. În special, avem legături cu cele mai bune spitale și clinici din regiune. După ce completați informațiile solicitate, care sunt tratate cu cea mai mare confidențialitate, vă vom trimite o ofertă medicală personalizată.

De ce să încredințez pregătirea sejurului meu medical unei agenții?

Datorită acestui serviciu personalizat, beneficiați de..

  • Reactivitate absolută. Dacă apare o problemă (dificultăți de comunicare pe plan local, întârzieri independente de voința noastră etc.), vom căuta imediat o soluție.

  • Transparență totală. Toate informațiile esențiale vă sunt comunicate în avans. Știți cât costă diferitele servicii.

  • O prezență la fața locului. Nu lucrăm doar online. Clienții noștri beneficiază de asistență “pe teren”, pe tot parcursul tratamentului.

Suntem întotdeauna disponibili, indiferent de perioada anului. Tratamentul cancerului de ficat este o procedură medicală stresantă – ajutorul nostru face mai ușor de suportat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la tot ce ține de taxiuri, cateringși așa mai departe. Puteți face întotdeauna cereri speciale.

Nu ezitați să ne contactați acum pentru a le discuta. Experții noștri vor fi în măsură să vă răspundă la toate întrebările. Dacă alegeți această opțiune , călătoria dvs. medicală în Turcia va avea loc în cele mai bune condiții posibile.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre cancerul hepatic în Turcia

Cât costă tratamentul pentru cancerul hepatic în Turcia?

Prețul unei operații de vindecare a cancerului hepatic în Turcia depinde de mulți factori. Orientativ, acesta variază între 4.200 și 17.000 de euro.

Ce este cancerul hepatic?

Termenul “cancer hepatic” este de fapt un sinonim pentru “cancer de ficat”. Nu există nicio diferență medicală între cei doi termeni.

Care este rata de succes pentru tratamentul cancerului hepatic?

La nivel internațional și conform informațiilor publicate pe site-ul Mayo Clinic, există mai multe rate de succes. Pentru rezecția hepatică (intervenție chirurgicală), cifra este de 50-70% la 5 ani sau mai mult. Transplanturile, pe de altă parte, au o rată de succes de 60-75%.

Cât durează recuperarea după operația de cancer hepatic?

Convalescența durează între 5 zile și 3 săptămâni, în funcție de individ și de tipul operației. Aceasta implică exerciții de reabilitare și monitorizare continuă.

Este posibil să efectuați o operație în Turcia fără să vorbiți limba locală?

Da, este posibil. În prezent, există încă o barieră lingvistică, dar aceasta a fost atenuată prin utilizarea instrumentelor de traducere și a interpreților calificați.

Ce măsuri de precauție trebuie luate după operația pe ficat?

Controalele medicale periodice sunt esențiale. Un expert francez va prelua această sarcină atunci când vă întoarceți din străinătate. Anumite alimente și activități trebuie evitate; urmați recomandările medicilor pe care îi consultați.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️