Radioterapia în Turcia

Aveți în vedere un tratament de radioterapie în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru un tratament de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre tratamentul prin radioterapie în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu medici turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei ședințe de radioterapie în Turcia

Prețul mediu al unei ședințe de radioterapie în Turcia este de 225 de euro. Prețul minim este de 150 de euro, iar prețul maxim este de 300 de euro, cu o variație a costului total pentru un tratament complet de la 3 000 la 10 000 de euro, în funcție de numărul de ședințe necesare (în general între 20 și 40 de ședințe), inclusiv taxele de consultație, examinările preliminare și monitorizarea post-tratament.

Radioterapie pentru sarcom2900 €
Radioterapie pentru tumori cerebrale2900 €
Radioterapie pentru tumori cerebrale1800 €
Radioterapie pentru cancer colorectal2900 €
Radioterapie pentru cancerul renal2900 €
Radioterapie pentru cancerul ovarian2800 €
Radioterapie pentru cancerul de stomac2700 €
Radioterapie pentru cancerul de sân750 €
Radioterapie pentru cancerul pulmonar1850 €
Radioterapie pentru cancerul de prostată1850 €
Radioterapie pentru cancerul de gât2950 €
Radioterapie pentru cancerul uterin3600 €
Radiochirurgie stereotactică4050 €
Tomoterapie9050 €

Introducere

Radioterapia permite tratarea cancerului cu cel mai mic impact negativ posibil. Aceasta poate fi considerată o metodă versatilă. Poate fi utilizată pentru a trata toate tipurile de cancer în orice stadiu al bolii. De asemenea, oncologii o pot combina cu alte metode, cum ar fi chirurgia și chimioterapia.

Radioterapia este o abordare extrem de tehnică. Aplicarea sa necesită un nivel ridicat de expertiză, cu riscul unor complicații grave. Este foarte important să te poți baza pe intervenția unui specialist de top! Acesta este motivul pentru care mulți pacienți internaționali decid să investească într-o călătorie medicală în Turcia.

Această țară situată la granița dintre Asia Mică și Europa găzduiește specialiști experimentați în radioterapie. De asemenea, găzduiește unele dintre cele mai bune spitale oncologice din lume. Aceste unități utilizează echipamente de ultimă generație. Radioterapia în Turcia este, prin urmare, o investiție bună.

Ce este radioterapia în Turcia?

Radioterapia a fost utilizată pentru tratarea cancerului încă din anii 1890. Eficacitatea metodei a fost recunoscută rapid. Acesta este motivul pentru care este utilizată în prezent pentru a trata 60% dintre pacienții cu cancer. Dar ce presupune radioterapia în Turcia? Se rezumă la trimiterea unei doze de radiații ionizante de mare intensitate în zona tumorii.

Scopul metodei este de a reduce sau elimina masa canceroasă. De asemenea, omoară fiecare celulă malignă. Există diferite tipuri de radioterapie. Iată care sunt cele mai frecvent utilizate metode.

Teleterapia

Teleterapia este o metodă deradioterapie externă. Această procedură este cea mai populară pentru tratarea cancerului. Aceasta necesită utilizarea unui dispozitiv de telecobalt. Acesta trimite raze gamma de mare energie către tumoare.

Specialistul în radio-oncologie trebuie să definească cu precizie dimensiunea și forma fasciculelor. Astfel, el poate evita deteriorarea țesuturilor sănătoase cu ajutorul razelor. În timpul ședinței, pacientul trebuie să stea întins pe o masă și să rămână nemișcat.

Brahiterapia

Brahiterapia este un tip de radioterapie internă. Sarcina radio-oncologului este de a introduce o capsulă care conține o sursă de cesiu, cobalt sau iridiu în corpul pacientului. Medicul poate utiliza un ac sau o unealtă specială.

Sursa radioactivă este plasată temporar într-un anumit loc. Aceasta eliberează apoi o doză de radiații care ajunge direct la tumoare sau la celulele canceroase. Brahiterapia înseamnă că zona care urmează să fie tratată poate fi țintită cu precizie. Prin urmare, nu există riscul ca radiațiile să afecteze țesutul sănătos din jur.

Radiochirurgia

Radiochirurgia este o tehnică neinvazivă. Este o alternativă la intervenția chirurgicală. Radiochirurgia cuprinde o serie de tehnici diferite.

Prima este radioterapia stereotactică sau SRT. Aceasta este o versiune inovatoare a teleterapiei. Aplicarea sa necesită utilizarea unui aparat special numit accelerator liniar sau LINAC. Metoda implică trimiterea de doze mici de radiații de înaltă energie pe zi în zona vizată.

Există, de asemenea, radiochirurgia Gamma Knife. Această metodă necesită utilizarea unui aparat dezvoltat de un neurochirurg pe nume Lars Leskell. Aparatul trimite fascicule focalizate de raze gamma către zona vizată. Radiochirurgia este indicată pentru tratarea :

  • O tumoră cerebrală primară localizată sau secundară,
  • O tumoare malignă mică la nivelul plămânilor, prostatei la bărbați, sânului sau colului uterin la femei, pelvisului, pancreasului sau al altui organ,
  • O leziune mică,
  • Un număr de cancere avansate.

Radioterapie la nivelul ganglionilor limfatici

Acesta este tipul de radioterapie utilizat pentru a trata un cancer care afectează ganglionii limfatici sau limfomul. Aceasta utilizează fascicule de radiații pentru a distruge tumoarea malignă.

Radioterapia metabolică sau cu vector intern

Radioterapia metabolică este utilizată pentru a trata anumite cancere tiroidiene. Este o metodă practică. Un medicament care conține o substanță radioactivă este administrat pe cale orală. Medicamentul se leagă de celulele canceroase și le distruge.

Citiți raportul nostru despre chimioterapie în Turcia.

Cum se efectuează radioterapia în Turcia?

Pregătire

Tratamentul prin radioterapie în Turcia începe întotdeauna cu o consultație cu un radio-oncolog. Radio-oncologul trebuie să stabilească metoda care urmează să fie utilizată și doza de radiații pe baza unui diagnostic precis. El va lua în considerare

  • Tipul de cancer,
  • Stadiul bolii,
  • Localizarea tumorii,
  • Procedura de tratament deja efectuată,
  • Starea generală de sănătate a pacientului.

Medicul va programa o serie de teste, cum ar fi RMN și CT. Aceste examinări îi permit să identifice cu precizie zona care urmează să fie vizată și să elaboreze astfel un plan de tratament mai bun. El trebuie apoi să dea pacientului diverse instrucțiuni.

Tratamentul

Pacientul este așteptat la spital sau la clinică în ziua tratamentului. Echipa medicală instalează pacientul pe masă. Aparatul cu raze X va face apoi toată munca, dar sub supravegherea terapeuților. Terapeuții sunt în contact permanent cu pacientul prin intermediul unui sistem de interfon. Tratamentul durează doar câteva minute. Dacă există cea mai mică problemă, procesul va fi întrerupt.

Convalescență

Radioterapia în Turcia nu necesită o ședere în spital. Cu toate acestea, medicul trebuie să organizeze controale regulate. Prima întâlnire ar trebui să aibă loc la câteva zile sau o săptămână după tratament. El va verifica efectul terapiei și evoluția stării de sănătate a pacientului. El va putea, de asemenea, să detecteze la timp orice complicație. O bună urmărire accelerează, de asemenea, recuperarea.

Citiți raportul nostru privind tratamentul nevralgiei de trigemen în Istanbul.

Care sunt riscurile și efectele secundare ale radioterapiei în Turcia?

Radioterapia în Turcia este descrisă ca o tehnică de tratament neinvazivă. Cu toate acestea, ea are o serie de efecte secundare, inclusiv :

  • Oboseală,
  • Probleme ale pielii legate de radiații, cum ar fi roșeață, uscăciune sau mâncărime,
  • Căderea temporară a părului,
  • O reducere a celulelor sanguine dacă tratamentul este combinat cu chimioterapia,
  • Greață.

De ce să faceți radioterapie în Turcia?

Turcia și-a câștigat titlul de destinație de referință pentru radioterapie. Mulți pacienți internaționali au călătorit aici pentru tratament medical. Mai multe spitale din Turcia oferă acest tratament, inclusiv :

  • Medical Park, care a câștigat titlul de centru de excelență pentru capacitatea sa de a oferi îngrijiri medicale de înaltă calitate;
  • Hisar Hospital Intercontinental, renumit pentru expertiza radiologilor săi;
  • Anadolu Medical Centre, o unitate multispecializată cu acreditare JCI (Joint Commission International),
  • Memorial Hospital, un centru medical privat de talie mondială situat în capitala Turciei.

Fiecare spital turc dispune de personal experimentat. Echipa medicală a fost instruită pentru a oferi servicii și îngrijire de calitate pacienților. De asemenea, unitățile dispun de o gamă largă de echipamente modernecu raze X. Acestea oferă un tratament eficient la un preț rezonabil. Toate acestea indică faptul că radioterapia în Turcia este o opțiune mai bună.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre radioterapie în Turcia

Cât costă radioterapia în Turcia?

Există atât de mulți factori care ar putea varia costul radioterapiei în Turcia. Aceștia includ tipul de radioterapie, durata tratamentului, experiența specialistului în radioterapie, unitatea aleasă de pacient etc. Costul mediu variază între 3.500 și 24.460 usd.

Care este rata de succes?

Dacă echipamentul de raze X utilizat este eficient și echipa medicală este foarte competentă, rezultatul este adesea mai bun. Pacientul tratat se poate aștepta să trăiască mai mult. Rata de succes a tratamentului ajunge la 95% în Turcia.

Cât durează o cură de radioterapie în Turcia?

Medicul propune în general o ședință zilnică de radioterapie, 5 zile pe săptămână. Tratamentul durează în jur de 6 săptămâni. Totul depinde de rezultatul obținut. Prin urmare, pacienții internaționali ar trebui să rămână în Turcia timp de cel puțin 2 luni.

Este dureroasă radioterapia în Turcia?

O ședință de radioterapie este nedureroasă. Pacientul nu simte nicio durere. Cu toate acestea, uneori organismul reacționează prost la razele trimise pentru a elimina cancerul. Acest lucru poate duce la diverse efecte secundare.

Care este cea mai bună țară pentru radioterapie?

Germania, Spania, Republica Coreea și Thailanda pot oferi cele mai bune tratamente de radioterapie. Cu toate acestea, Turcia rămâne destinația ideală. Aceasta se mândrește cu cei mai buni radiologi specializați în oncologie, precum și cu echipamente moderne.

Cum îmi organizez călătoria în Turcia pentru radioterapie?

Utilizarea unei agenții specializate facilitează organizarea unei călătorii medicale pentru radioterapie în Turcia. Aceasta include mai multe servicii în pachetul său, cum ar fi cazare, transport, tratament, traducător etc.


‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️