Implantarea pacemakerului în Turcia

Doriți să aflați mai multe despre implantarea unui stimulator cardiac în Turcia? Acest ghid cuprinzător conține toate informațiile pe care trebuie să le știți pe această temă. Costuri, operație, îngrijire postoperatorie, noi explicăm totul! Nu ezitați să solicitați o ofertă gratuită pentru a primi o estimare precisă și a obține cel mai bun preț pentru implantarea unui stimulator cardiac în una dintre cele mai bune clinici din Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre implantarea stimulatorului cardiac în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi experți. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă implantarea unui stimulator cardiac în Turcia?

Un implant de stimulator cardiac în Turcia costă între 5 000 și 10 000 de euro, în funcție de tipul de stimulator și de reputația clinicii. Un număr mare de pacienți internaționali aleg să își implanteze un stimulator cardiac în Turcia, în parte pentru că prețurile sunt mult mai mici decât în țările europene.

Implantarea pacemakerului5000 €

Probabil vă întrebați de ce prețurile pentru implanturile de pacemaker în Turcia sunt mai mici decât în alte țări Există mai multe motive pentru această diferență de preț:

  • Rata de schimb este favorabilă pentru pacienții cu euro, dolari sau lire sterline.
  • Costul general al vieții este mai scăzut.
  • Guvernul turc încurajează clinicile medicale să lucreze cu o clientelă internațională.
  • Concurența în domeniul medical este foarte puternică în Turcia, ceea ce determină scăderea prețurilor.

Tot ce trebuie să știți despre implantarea unui stimulator cardiac în Turcia

Un stimulator cardiac este implantat pentru a regla ritmurile cardiace neregulate sau pentru a trata leziunile cardiace cauzate de un atac de cord, de exemplu. Această intervenție chirurgicală a fost efectuată pentru prima dată în anii 1950.

De atunci, procedura de implantare a evoluat considerabil, beneficiind de progresele înregistrate în tehnologia medicală și în practicile chirurgicale. Ca și în cazul unui număr mare de operații medicale, Turcia este foarte avansată în acest domeniu și dispune de clinici specializate.

Ce este un stimulator cardiac?

Un stimulator cardiac este un dispozitiv medical care generează impulsuri electrice pentru a stimula și susține inima. Acesta înlocuiește semnalele electrice naturale și reglează ritmul cardiac al pacienților al căror ritm cardiac este prea scăzut.

În termeni practici, este un dispozitiv metalic mic, foarte ușor, prevăzut cu fire pentru a se conecta la inimă. Se plasează aproape de inimă, sub claviculă.

Există mai multe tipuri de stimulatoare cardiace și sunt utilizate în funcție de nevoile pacientului:

  • Stimulatoare cardiace monocamerale: Aceste stimulatoare cardiace au un fir electric conectat la o singură cameră a inimii, în general ventriculul drept. Acestea sunt utilizate pentru a trata problemele de conducere cardiacă.
  • Stimulatoare cardiacebicamerale: aceste stimulatoare cardiace au două fire, unul conectat la atriu și celălalt la ventricul. Acestea permit o sincronizare mai precisă a contracției camerelor inimii, ceea ce este benefic pentru anumite tipuri de tulburări de ritm cardiac.
  • Biventriculare: Aceste stimulatoare cardiace sunt utilizate la pacienții cu insuficiență cardiacă și contracție disfuncțională a ventriculelor. Acestea stimulează ambele ventricule simultan pentru a îmbunătăți sincronizarea și eficiența contracției cardiace.

Citiți dosarul nostru privind înlocuirea valvei cardiace în Turcia.

De ce să alegeți Turcia?

Alegerea Turciei pentru implantarea unui stimulator cardiac este o decizie foarte bună din mai multe motive:

  • Expertiza chirurgilor turci: Turcia este una dintre țările cu cei mai buni chirurgi din lume. În general, aceștia sunt specializați într-un singur tip de operație, deoarece există un număr foarte mare de chirurgi în Turcia. Acest lucru le permite să exceleze în specialitatea lor.
  • Tehnologia clinicilor turcești : Clinicile și spitalele turcești sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră. Spre deosebire de Franța, unde spitalele publice își păstrează echipamentele cât mai mult timp posibil pentru a economisi bani, în Turcia acestea sunt reînnoite constant pentru a ține pasul cu progresele tehnologice.
  • Costul: Datorită în parte concurenței puternice din domeniul medical și estetic din Turcia, prețurile operațiilor sunt mult mai mici decât în Franța și în țările vecine.
  • Călătoria medicală: Alegerea Turciei permite pacienților internaționali să beneficieze de sejururi medicale all-inclusive (operație, cazare, transport, medicamente, urmărire). Pentru cei care aleg un spital din Istanbul, cum ar fi spitalul Memorial Atasehir, de exemplu, este o ocazie de a vizita acest oraș magnific.

Pentru cine este concepută această operație?

Implantarea unui stimulator cardiac în Turcia este recomandată persoanelor care suferă de tulburări de ritm cardiac care le afectează calitatea vieții și sănătatea. Această operație este benefică pentru

  • Persoanele a căror inimă bate prea repede, prea încet sau neregulat, ceea ce poate provoca oboseală, amețeli sau chiar probleme de respirație.
  • Persoanele ale căror probleme de ritm cardiac nu pot fi tratate cu medicamente.
  • Pacienții a căror aritmie cardiacă afectează buna funcționare a organelor vitale, cum ar fi creierul sau rinichii, sau crește riscul de complicații grave, cum ar fi accidentul vascular cerebral sau atacul de cord.

Care este procedura de implantare a unui pacemaker în Turcia?

Înțelegem că chirurgia cardiacă poate fi o sursă de îngrijorare pentru unele persoane. Permiteți-ne să vă oferim o explicație practică a modului în care este implantat un stimulator cardiac în Turcia. Veți vedea că este de fapt o operație sigură și nu foarte restrictivă!

Prima consultație

Înainte de montarea stimulatorului cardiac, pacienții se întâlnesc cu un cardiolog pentru a discuta detaliile operației. Cardiologul va studia istoricul medical al pacientului și va decide asupra celui mai potrivit tip de stimulator cardiac. Veți putea pune toate întrebările pe care le doriți în timpul acestei consultații pentru a înțelege și a vă liniști cu privire la procedură.

Ziua operației

În ziua operației, pacienții sunt primiți la clinica sau spitalul unde va avea loc procedura. Sub anestezie locală, chirurgul face o incizie sub claviculă, aproape de inimă, pentru a accesa o venă.

Prin această incizie, firele sunt ghidate către inimă, unde sunt atașate la pereții inimii. Se creează un mic buzunar în piele pentru a introduce pacemakerul, iar apoi firele sunt conectate. Odată ce implantarea este completă, incizia este închisă.

Implantarea durează între una și două ore maximum și nu este dureroasă, contrar a ceea ce ați putea crede. În plus, lasă doar o cicatrice mică, de aproximativ 5 centimetri.

Îngrijirea postoperatorie

După operație, pacienții sunt atent monitorizați în timpul fazei de convalescență. Medicii verifică dacă ritmul cardiac este corect și dacă stimulatorul cardiac este programat corect în funcție de nevoile inimii dumneavoastră. În final, vi se vor da câteva instrucțiuni pentru a vă ajuta să vă vindecați mai repede:

  • Evitați sportul intens și transportul de sarcini grele timp de o lună.
  • Evitați orice mișcare bruscă cu brațul stâng, în special să nu ridicați brațul deasupra umărului timp de câteva săptămâni.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre montarea unui stimulator cardiac în Turcia

Ce nu este permis cu un pacemaker?

Nu există interdicții reale atunci când aveți un stimulator cardiac, ci doar câteva recomandări de urmat pentru a-l menține în stare bună. De exemplu, limitați activitățile care ar putea deteriora dispozitivul, cum ar fi sporturile de luptă.

Unde mi se poate monta pacemakerul?

Multe țări au clinici care oferă implantare de stimulatoare cardiace, dar noi recomandăm Turcia. Nu în ultimul rând pentru că țara oferă servicii medicale de înaltă calitate la prețuri competitive, facilitățile sale sunt moderne, iar medicii turci sunt foarte calificați.

Care este procedura de implantare a unui stimulator cardiac în Turcia?

Implantarea stimulatorului cardiac în Turcia durează între una și două ore, timp în care un chirurg face o mică incizie în pacient sub claviculă, aproape de inimă, pentru a introduce stimulatorul cardiac. Operația este nedureroasă datorită anestezicului local.

Care sunt dezavantajele de a avea un pacemaker?

Existența unui stimulator cardiac poate prezenta unele inconveniente minore, însă niciunul dintre acestea nu are un impact prea mare asupra vieții de zi cu zi a pacientului. De exemplu, din când în când va fi necesară schimbarea bateriei stimulatorului cardiac, iar anumite sporturi, cum ar fi sporturile de luptă, nu sunt recomandate.

Care sunt alternativele la implantarea unui stimulator cardiac pentru tratarea tulburărilor de ritm cardiac?

Alternativele la implantarea unui stimulator cardiac includ tratarea tulburărilor de ritm cardiac cu medicamente. Cu toate acestea, administrarea acestui tip de medicamente pe termen lung poate duce la efecte secundare grave.

Ce măsuri de precauție trebuie să iau după montarea unui stimulator cardiac?

La câteva săptămâni după implantare, este important să se evite mișcările bruște ale brațului stâng și să se evite activitățile fizice prea intense, cum ar fi sportul intens și transportul de sarcini grele. Respectarea acestor recomandări va evita încetinirea procesului de vindecare.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️