Implant cohlear în Turcia

Aveți în vedere o intervenție chirurgicală de implant cohlear în Turcia? Aflați totul despre transplantul cohlear în Istanbul: procedură, costuri, recuperare. Obțineți un citat gratuit pentru un tratament de succes în Istanbul.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia implantului cohlear în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui medic profesionist.

Prețul unui implant cohlear în Turcia

În Turcia, prețul unui implant cohlear la Istanbul variază între 17 000 EUR și 20 000 EUR. Mai mulți factori pot influența costul unui implant cohlear în Turcia: alegerea spitalului, competența și reputația chirurgului, tipul de implant cohlear ales, transportul și cazarea, asigurarea etc.

Implant cohlear în Turciade la 17 000 EUR

Concentrați-vă pe intervenția chirurgicală de implant cohlear în Turcia pentru a restabili sănătatea auzului

Pierderea auzului este adesea considerată o boală a persoanelor în vârstă. Cu toate acestea, ea poate afecta atât un adult, cât și un copil mic sau un nou-născut. Aceasta poate fi invalidantă. Din fericire, lumea medicală a parcurs un drum lung. Există acum o soluție eficientă pentru eliminarea disconfortului auditiv și restabilirea auzului. Aceasta este operația de implant cohlear. Aceasta poate funcționa indiferent dacă pacientul are o pierdere ușoară, moderată sau profundă a auzului.

Mai multe spitale franceze oferă în prezent implant cohlear. Costul tratamentului și cheltuielile asociate sunt destul de ridicate. Bolnavii trebuie să se aștepte să plătească cel puțin 20 000 de euro. Cu toate acestea, nu toată lumea este eligibilă pentru acoperirea asigurărilor sociale.

Pentru a putea auzi din nou, multe persoane preferă să se supună implantării cohleare într-o clinică din străinătate. Turcia, și în special Istanbul, este cea mai populară destinație pentru redobândirea sănătății auditive din mai multe motive. Această destinație își deschide porțile pentru pacienții internaționali. De asemenea, are o reputație solidă în domeniul turismului medical și de înfrumusețare.

Ce este un implant cohlear în Turcia?

Dispozitivul și rolul său

Un implant cohlear este o soluție eficientă pentru persoanele cu probleme de auz. Acesta presupune plasarea unui dispozitiv electronic în ureche. Dispozitivul este conceput pentru a remedia pierderea ușoară, moderată sau severă a auzului. Este o alternativă excelentă atunci când utilizarea unui aparat auditiv convențional nu funcționează.

Dispozitivul este denumit astfel deoarece este plasat în cohlee sau organul lui Corti.

În formă de spirală și gol, acesta este situat în ultima parte a urechii. Funcția sa importantă este de a transmite toate informațiile sonore către creier prin intermediul nervului cohlear. Acesta este modul în care o persoană este capabilă să audă.

Atunci când acest organ este deteriorat, el își pierde funcția. Pacientul va fi incapabil să perceapă sunetele și să înțeleagă cuvintele, în special într-un mediu zgomotos. Acesta poate dezvolta chiar surditate profundă. Un implant cohlear poate ajuta la restabilirea senzației de sunet prin stimularea începutului nervului auditiv.

Componentele sale

Implantul cohlear este un dispozitiv multi-component. În special, acesta constă din :

  • O parte internă care trebuie plasată în cohlee, constând dintr-un procesor, o antenă și electrozi;
  • O parte externă constând dintr-un procesor cu un microfon sub forma unui cârlig conectat la componentele interne și o baterie.

Fiecare componentă a dispozitivului are funcții specifice. Microfonul captează sunetele, le analizează și le transformă în semnale electrice.

Aceste semnale sunt trimise la antenă, care le transmite prin radio la procesorul intern.

Acest receptor va decoda fiecare semnal și apoi le va trimite sub formă de impulsuri electrice către fiecare electrod. Impulsurile vor fi transmise către diferitele zone ale nervului auditiv. Sunetele pe care le produc ajung la creier.

Pentru a implanta acest dispozitiv trebuie programată o intervenție chirurgicală. Aceasta are loc sub anestezie generală. Ea este efectuată de o echipă medicală competentă condusă de un chirurg ORL.

Cine este candidatul ideal pentru un implant cohlear în Turcia?

Un implant cohlear în Turcia este o soluție inovatoare la problemele de auz. Acesta este destinat pentru :

  • Femei sau bărbați care s-au născut surzi;
  • Persoanele care au suferit o pierdere severă a auzului care nu poate fi ameliorată cu un alt dispozitiv;
  • Pacienții care au nevoie de un aparat auditiv pentru a înțelege vorbirea.

Aparatele auditive pot fi montate copiilor de la vârsta de 12 luni. Ar trebui să fie montate cât mai devreme posibil. Acest lucru poate îmbunătăți calitatea rezultatului. Nu există nicio limită de vârstă.

Care este procedura pentru operația de implant cohlear în Turcia?

Operația de implant cohlear ca parte a unei călătorii medicale în Turcia este un proces destul de lung. Aceasta implică mai multe etape.

Pregătirea pentru operația de implant cohlear

Este necesară o evaluare completă înainte de operație. Este necesar să se verifice dacă procedura este fezabilă pentru pacient. Medicul poate determina, de asemenea, precauțiile care trebuie luate înainte, în timpul și după operație prin acest proces. Evaluarea include :

  • Un test auditiv amănunțit ;
  • Un examen medical care include o scanare CT sau RMN a craniului pentru a evalua starea cohleei și a urechii interne;
  • Analiza istoricului medical al pacientului;
  • Sesiuni de discuții cu audiologi și un profesor ORL.

Operația

În ziua operației, pacientul este așteptat la spital. Operația se efectuează sub anestezie generală. Chirurgul începe prin implantarea părții interne a dispozitivului. El face o mică incizie în spatele urechii. Apoi va face o mică gaură în osul mastoid pentru a avea acces la cohlee.

Ansamblul deelectrozi este apoi introdus cu grijă în organ. Aceasta este o procedură delicată. Plasarea trebuie să fie precisă pentru a obține un rezultat auditiv excelent. Restul componentelor interne ale implantului auditiv sunt plasate sub piele, în spatele urechii.

Operația durează între 2 și 4 ore. Incizia este apoi închisă. Urechea operată este acoperită cu un bandaj mare. Acesta va fi îndepărtat a doua zi, înainte ca pacientul să fie externat din spital. Medicul va verifica starea zonei incizate o săptămână mai târziu. Dacă nu există infecție, copcile sunt îndepărtate.

Convalescența

În majoritatea cazurilor, pacientul rămâne sub observație peste noapte. Se iau analgezice pentru a calma durerea asociată operației. Antibioticele sunt, de asemenea, necesare în cazul în care există un risc de infecție. Recuperarea este completă după 4 până la 6 săptămâni. Cu toate acestea, pacienții își pot relua activitățile la una sau două săptămâni după operație.

Activarea

Implantul cohlear trebuie să fie activat la trei săptămâni după operație. Procedura implică montarea componentelor externe. Acestea sunt apoi conectate la partea internă. Acest lucru este efectuat de audiologi. De asemenea, aceștia trebuie să programeze implantul pentru a îmbunătăți percepția auditivă a pacientului.

Reabilitarea

Un pacient căruia i s-a montat un implant cohlear are nevoie de monitorizare periodică. Dispozitivul nu este programat în cadrul unei singure întâlniri. Pacientul trebuie, de asemenea, să urmeze un program de reabilitare, care include antrenament auditiv și logopedie. Creierul are nevoie de timp pentru a se adapta la modul de funcționare al implantului cohlear.

La ce rezultate mă pot aștepta după un implant cohlear în Turcia?

Reabilitarea auditivă și programarea implantului cohlear în Turcia trebuie efectuate corespunzător. Acest lucru va asigura un rezultat satisfăcător. Desigur, operația nu restabilește auzul normal. Dar îl ajută pe pacient să înțeleagă vorbirea și să recunoască cuvintele. Acesta va putea chiar să comunice la telefon.

Care sunt riscurile, complicațiile și efectele secundare?

Un implant cohlear în Turcia nu este o procedură complicată. Cu toate acestea, există un risc de complicații șiefecte secundare . Pot apărea următoarele probleme

  • Durere intensă după operație ;
  • Vertij sau țiuit în urechi;
  • Inflamație;
  • Infecție care necesită antibiotice sau îndepărtarea implantului;
  • Sângerare după operație;
  • Deteriorarea nervului facial;
  • Deteriorarea structurilor adiacente cohleei;
  • Modificări ale gustului sau ale senzației;
  • Parestezii etc.

Cum este viața cu un implant cohlear?

După ce ați avut un implant cohlear în Turcia, trebuie să învățați să trăiți cu prezența dispozitivului. Acesta devine un companion pe viață pentru pacient. Cu toate acestea, există câteva măsuri de precauție care pot fi luate pentru a crește eficiența dispozitivului și a evita problemele:

  • Păstrați procesorul de sunet uscat și fără praf, în special în timpul activităților sportive;
  • Reduceți volumul procesorului de sunet atunci când treceți de controlul de securitate în aeroporturi sau centre comerciale;
  • Opriți procesorul de sunet înainte de a vă supune unei examinări, cum ar fi o scanare sau de a primi îngrijiri speciale, și în timpul călătoriei cu avionul;
  • Purtați întotdeauna cu dvs. cardul de implant;
  • Scoateți procesorul atunci când faceți baie sau duș;
  • Evitați șocurile în zona implantului.

De ce să mi se monteze un implant cohlear în Turcia?

Mulți pacienți internaționali aleg să își monteze un implant cohlear în Turcia. Există multe avantaje pentru această formă de turism medical.

Îngrijire de către specialiști competenți

Mai mulți chirurgi și asistente medicale din țară au ales această specialitate. Aceștia nu sunt doar foarte calificați, ci și foarte experimentați. Ei lucrează împreună pentru a oferi pacienților cea mai bună îngrijire posibilă și pentru a le garanta o operație reușită.

Un sejur într-un spital de înaltă calitate

Operația de implant cohlear în Turcia se efectuează într-un spital acreditat de jci (Joint Commission International). Aceasta este o garanție a siguranței. O astfel de unitate urmează protocoale stricte și dispune de echipamente medicale de ultimă generație.

O operație de succes

Pacienții sunt îngrijiți de o echipă medicală experimentată și foarte competentă. Acestea oferă îngrijiri de înaltă calitate. De asemenea, oferă instrucțiuni complete de siguranță. Totul pentru a reduce complicațiile și a accelera recuperarea. Ei se asigură că operația este un succes total.

Un preț accesibil

Prețul unui implant cohlear în Turcia este mai mic decât în alte țări străine, cum ar fi Thailanda.

Un sejur într-o țară frumoasă

Situată pe continentul asiatic, Turcia este renumită pentru facilitățile sale medicale de ultimă generație . De asemenea, are o bogăție de specialiști calificați și experimentați.

Majoritatea spitalelor care oferă intervenții chirurgicale de implant cohlear în Turcia se află în locații frumoase precum Istanbul, Antalya sau Ankara. Prin urmare, pacienții se pot bucura de un sejur foarte plăcut. În plus, vor fi scutiți de inconvenientele legate de decalajul orar. Turcia se află cu doar o oră înaintea Franței.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Este dureros să ai un implant cohlear?

Operația este nedureroasă, deoarece se efectuează sub anestezie generală. Durerea postoperatorie este de asemenea suportabilă datorită analgezicelor. În plus, medicul vă dă instrucțiuni care vor accelera vindecarea rănilor.

Care este durata minimă de ședere în Turcia?

Trebuie să rămâneți în spital timp de 1 sau 2 zile după implant. Totul depinde de starea pacientului. Apoi este necesară urmărirea postoperatorie. Durata minimă de ședere în Turcia pentru un implant cohlear este, prin urmare, de 3 până la 6 săptămâni.

Care este rata de succes a unui implant cohlear în Turcia?

Rata de succes este ridicată. Aceasta poate fi de 95% sau chiar mai mare. Operația este efectuată de adevărați experți. Aceștia au la dispoziție echipamente de ultimă generație și aplică tehnologii avansate.

Care este cea mai bună țară pentru operația de implant cohlear?

Operația de implant cohlear este disponibilă în multe părți ale lumii. Dar Turcia rămâne cea mai bună destinație pentru acest tip de tratament. Aceasta are un avans în ceea ce privește facilitățile medicale. De asemenea, are specialiști cu experiență.

Cum pot organiza un implant cohlear în Turcia?

Este mai practic să încredințați organizarea călătoriei dvs. unei agenții specializate ca a noastră, decât să faceți totul singur. Noi organizăm totul: transportul, cazarea, serviciile de traducere, operația, medicația, monitorizarea postoperatorie etc.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️