Feminizarea feței FFS în Turcia

Luați în considerare feminizarea facială în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați un citat și obțineți cel mai bun preț pentru o intervenție chirurgicală transgender de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre feminizarea facială în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă operația de feminizare facială FFS în Turcia?

Costul operației de feminizare facială FFS în Turcia este de aproximativ 16 000 EUR. Acest preț include operația de coborâre a liniei frunții (1900 €), ridicarea sprâncenelor (1700 €), mărirea obrajilor (2700 €), rinoplastia (2200 €), ridicarea buzei superioare (900 €), conturul maxilarului (2200 €), conturul bărbiei (1300 €), reducerea mărului lui Adam (1200 €) și liposucția (2100 €).

Coborârea liniei frunții 1900 €
Ridicarea sprâncenelor1700 €
Mărirea obrajilor2700 €
Rinoplastie2200 €
Liposucție2100 €
Ridicarea buzei superioare900 €
Conturul maxilarului2200 €
Genioplastie (bărbie)1300 €
Reducerea mărului lui Adam1200 €

Introducere

Chirurgia de feminizare facială (FFS) este opusul MFO. Este o formă de chirurgie estetică în Turcia care prezintă un interes deosebit pentru persoanele transgender. Născută “bărbat”, această persoană are impresia de a fi prizoniera propriului corp. Prin urmare, acest pacient dorește să aibă anumite caracteristici sexuale ale unei femei. Tehnologia implicată în această operație îi va fi de mare ajutor în ameliorarea disconfortului său și în rezolvarea problemelor sale de identitate și de încredere în sine.

Dar multe femei cisgender visează, de asemenea, să se supună unei operații estetice faciale în spitale. Ele au o față cu trăsături masculine și vor să o facă mai feminină.

Trebuie remarcat faptul că operația de lifting facial și feminizare este unul dintre tratamentele personalizate care nu sunt rambursate de securitatea socială în Franța. Cu toate acestea, această procedură, deși populară, este destul de costisitoare.

Astfel, pentru a-și îndeplini visul de a arăta mai feminine, multe paciente apelează la turismul estetic din Turcia. Aceasta este acum principala destinație pentru abonații la chirurgia plastică din Europa și Orientul Mijlociu. A reușit să detroneze Thailanda.

Efectuarea feminizării faciale FFS în Turcia, în special la o clinică calificată de medicină estetică din Istanbul, este o alegere mai rentabilă. Rata de succes este, de asemenea, foarte ridicată. Dar și calitatea serviciilor oferite este foarte lăudată.

Ce este chirurgia de feminizare facială (FFS)?

Chirurgia de feminizare facială în Turcia este o variantă unică de medicină estetică, efectuată de un chirurg specialist. Este o procedură clinică la cheie care concentrează diverse operații chirurgicale pentru a îndulci linia și trăsăturile feței. În urma procesului, pacientul va obține un aspect mult mai feminin.

FFS presupune modificarea diferitelor zone ale feței și gâtului. În majoritatea cazurilor, operația se efectuează sub anestezie generală. Uneori, o singură operație este suficientă. Dar chirurgul poate programa și mai multe operații în spitale. Trebuie remarcat faptul că feminizarea facială poate fi completată de alte tratamente estetice, cum ar fi :

  • Un lifting facial pentru a elimina ridurile și liniile fine,
  • Proceduri legate de piele, cum ar fi îndepărtarea petelor maronii,
  • Injecții cu Botox pentru întinerirea feței etc.

Cine ar trebui să se supună operației de feminizare facială?

Persoanele transgender sau non-binare sunt candidații ideali pentru chirurgia de feminizare facială în Turcia. Acestea simt adesea că trăsăturile lor faciale nu corespundidentității de gen dorite. FFS este o etapă-cheie în transformarea lor.

Dar FFS poate seduce și o femeie care are o trăsătură facială prea masculină. Acest lucru poate deveni o sursă de stres și disconfort. Acest tip de procedură este potrivit pentru femeile care au :

  • O frunte care este prea înaltă sau prea grasă,
  • Un os al sprâncenelor care este prea greu sau prea proeminent
  • Un maxilar sau o bărbie prea late, prea ascuțite sau prea unghiulare,
  • Ochi prea întunecați etc.

Care este vârsta minimă pentru un FFS?

Potrivit mai multor surse, este posibil să faci pasul cel mare la vârsta de 18 ani. Cu toate acestea, unii chirurgi sugerează că pacienții ar trebui să aștepte până când au cel puțin 21 de ani. Ei consideră că maturitatea fizică și psihologică este necesară pentru a putea lua în considerare astfel de transformări.

Ce proceduri sunt incluse în chirurgia de feminizare facială?

Procedurile chirurgicale care urmează să fie efectuate depind de caracteristicile feței pacientului. Acestea pot afecta părțile superioare, medii și inferioare ale feței, precum și regiunea cervicală. Chirurgia facială de afirmare a sexului este adaptată la dorințele persoanei în cauză. Cu alte cuvinte, tratamentul trebuie să fie personalizat. Iată doar câteva dintre procedurile efectuate de specialiștii în feminizarea facială din Turcia.

Conturarea frunții și ridicarea sprâncenelor

Conturarea frunții este o tehnică FFS foarte comună. Scopul acesteia este de a modifica sprâncenele care sunt prea proeminente sau proeminente și de a ridica pleoapele. Rezultatul este un ochi mai deschis și o față mai blândă. Specialistul are la dispoziție mai multe metode. El poate efectua o tundere, poate rade osul sau poate folosi o grefă osoasă.

Rinoplastia

Rinoplastia în Turcia este, de asemenea, o metodă eficientă de feminizare a feței. Aceasta presupune îmbunătățirea structurii nasului. Aceasta implică :

  • Reducerea dimensiunii sale,
  • Îmbunătățirea curbelor sale,
  • Modificarea unghiului dintre nas și buza superioară,
  • Îngustarea nărilor,
  • Rafinarea vârfului.

Conturarea maxilarului și a bărbiei

Corectarea liniei maxilarului este o nouă adăugare la lista de proceduri chirurgicale FFS de afirmare a genului. Maxilarul bărbaților este mai pronunțat și mai pătrat. Trebuie să fie făcute mai rotunde și mai moi. Chirurgul poate modifica osul maxilar sau unghiul mandibulei. Scopul este de a recrea o față ovală sau în formă de inimă.

Răzuirea traheală

Această tehnică de feminizare facială este foarte frecventă în rândul persoanelor transgender. Ea presupune reducerea mărului lui Adam. Reducerea proeminenței laringiene este termenul medical cel mai frecvent utilizat. Specialistul îndepărtează treptat această parte proeminentă care distinge un bărbat de o femeie.

Liposucția și grefa de grăsime

Acestea completează tehnicile utilizate pentru reconstrucția gâtului și a maxilarului. Specialiștii FFS sugerează uneori îndepărtarea excesului de grăsime din aceste zone prin liposucție. Pacientul va avea astfel o linie a maxilarului mai definită și mai subțire. Dar aceștia pot efectua și o grefă de grăsime pentru a umple anumite zone, cum ar fi buzele.

Care sunt riscurile, complicațiile și efectele secundare ale FFS?

Decizia de a vă supune unei intervenții chirurgicale de feminizare facială în Turcia nu este lipsită de riscuri. Pot apărea complicații în timpul operației. Operația în sine ar putea genera, de asemenea, efecte nedorite. Iată care sunt problemele care ar putea apărea după operație.

Riscuri legate de anestezie

FFS se efectuează sub anestezie generală. Anestezicul poate provoca reacții alergice, dificultăți de respirație sau chiar deces la unele persoane.

Infecție și sângerare

În timpul și după procedură, pot apărea complicații precum infecții sau sângerări excesive. Inciziile efectuate pot lăsa cicatrici inestetice.

Lezarea nervilor

În timpul operației, există riscul ca nervii să fie afectați. Acest lucru poate provoca leziuni nervoase temporare sau permanente. Aceasta este asociată cu simptome neplăcute, cum ar fi:

  • Furnicături,
  • Amorțeală a feței,
  • Slăbiciune musculară.

Rezultate slabe

Descoperirea rezultatuluiintervenției chirurgicale este un moment foarte important. Rata de succes este ridicată atunci când se apelează la un profesionist. Cu toate acestea, ea poate varia în funcție de așteptările reale ale pacientului. Uneori, rezultatul este dezamăgitor. Uneori este necesară chiar o intervenție chirurgicală de revizuire.

Probleme emoționale

Chirurgia de feminizare facială nu este o procedură inofensivă. Ea poate duce la o anumită schimbare a aspectului. Atunci când schimbările sunt nesatisfăcătoare, există un risc semnificativ de suferință emoțională .

Cum funcționează operația?

Operația de feminizare facială în Turcia are loc în mai multe etape. Aflați care sunt acestea.

O consultație

Oricine decide să se supună FFS trebuie să facă o programare pentru o consultație inițială. În timpul acestei întâlniri inițiale, specialistul este obligat să ofere informații detaliate despre operație. Înainte de toate, el sau ea trebuie să explice riscurile și complicațiile. De asemenea, el trebuie să răspundă la toate întrebările puse de pacient. Pacienții trebuie, de asemenea, să îi spună specialistului despre așteptările și obiectivele lor.

Chirurgul estetician trebuie, de asemenea, să efectueze un diagnostic morfologic în timpul acestei întâlniri. Acesta îi permite să identifice elementele care trebuie să fie modificate pentru a obține rezultatul dorit. Trebuie spus că fiecare pacient are nevoi unice. Profesionistul va întocmi apoi planul de tratament și devizul. Pacientului i se acordă timp pentru a reflecta. Atunci când pacientul semnează devizul, procedura este pusă în mișcare.

Pregătirea

Aceasta este o fază foarte importantă, deoarece succesul operației depinde de ea. Chirurgul efectuează o examinare preoperatorie. El trebuie să evalueze istoricul medical al pacientului. Scopul este de a identifica în prealabil riscurile pentru sănătate ale unei astfel de operații. Operația este anulată dacă există contraindicații.

Profesionistul oferă apoi instrucțiuni preoperatorii precise. Acestea servesc la prevenirea și reducerea riscurilor și complicațiilor. În general, pacientului i se cere să evite anumite medicamente sau alimente.

Operația

După o fază pregătitoare reușită, operația este planificată. La data convenită, pacientul ajunge la clinică. Echipa medicală efectuează operația.

Convalescența

O pacientă care tocmai a suferit o operație de feminizare facială are nevoie de o perioadă de convalescență de durată variabilă. Este posibil să se confrunte cu umflături și disconfort. Activitatea fizică trebuie redusă sau oprită pentru prima săptămână. Este nevoie de aproximativ 15 zile pentru ca copcile să fie îndepărtate. Urmărirea postoperatorie face parte din program. Durata acesteia variază în funcție de operațiile efectuate.

De ce să efectuați un FFS în Turcia?

Turcia este o destinație renumită pentru turismul medical. Aceasta găzduiește numeroase spitale cu echipamente medicale moderne și de înaltă calitate, cum ar fi cel din Ankara. Țara dispune, de asemenea, de numeroși chirurgi specializați în medicina estetică, cu o experiență bogată.

Diferența de fus orar dintre Turcia și Franța este de doar o oră. Prin urmare, pacienții pot evita efectele jetlag-ului, cum ar fi tulburările de somn și iritabilitatea. În plus, costul procedurilor medicale este rezonabil. Operația de feminizare facială în Turcia este, prin urmare, o opțiune avantajoasă.

Dr. MFO este unul dintre cei mai renumiți specialiști FFS în chirurgia transgender. El este expert în feminizarea facială, mărirea sânilor și reconstrucția genitală. Clinica este situată în Antalya, o destinație turistică ultra-famimoasă. Acest oraș dinamic se mândrește cu plaje magnifice și o istorie bogată. Această călătorie în Turcia este ocazia ideală de a descoperi acest loc excepțional.

Cât costă operația de feminizare facială în Turcia?

Prețul operației de feminizare facială în Turcia depinde de mai mulți parametri:

  • Modificările care urmează să fie efectuate,
  • Locația operației,
  • Experiența și reputația chirurgului,
  • Costul îngrijirii pre și postoperatorii,
  • Taxele de consultație,
  • Orice tratamente suplimentare necesare.

Cu toate acestea, este posibil să vă bucurați de feminizarea facială FFS și de servicii excelente cu un buget rezonabil cuprins între 8500 € și 16500 €.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre FFS în Turcia

Cât de lungă este perioada de recuperare?

Depinde de amploarea operației. În general, durează între trei și patru săptămâni. După această perioadă, pacientul își poate relua o viață normală.

La ce rezultat vă puteți aștepta?

Este nevoie de 6 până la 12 luni pentru a vedea rezultatul final al operației de feminizare facială în Turcia.

Cât de lungă este perioada de recuperare?

Acest lucru depinde de amploarea operației. În general, durează între trei și patru săptămâni. După această perioadă, pacientul se poate întoarce la viața normală.

La ce rezultat vă puteți aștepta?

Este nevoie de între 6 și 12 luni pentru a vedea rezultatul final al operației de feminizare facială în Turcia.

Va avea cicatrici?

Chirurgul trebuie să facă incizii și uneori o grefă osoasă. Cu toate acestea, un profesionist calificat și certificat va efectua operația cu atenție. El sau ea poate ascunde apoi cicatricile.

Cum mă pregătesc pentru un FFS în Turcia?

Pacienții pot efectua singuri toate procedurile. De exemplu, ei pot alege clinica, pot contacta medicul și pot organiza transportul și cazarea. Dar mulți pacienți preferă să apeleze la o agenție de turism specializată în intervenții chirurgicale în străinătate, cum este agenția noastră. Noi vă putem organiza șederea în Turcia de la A la Z. De asemenea, vă putem oferi asistență personalizată. Trebuie doar să completați formularul de contact pentru a accesa acest serviciu. Vă putem oferi un pachet atractiv.

Cum vă faceți bagajele?

Pacienții ar trebui să aducă haine confortabile și materialele medicale de care au nevoie în timpul șederii și al perioadei de recuperare. De asemenea, este o idee bună să aducă cărți, jocuri sau alte mijloace de divertisment.

Cum putem accelera recuperarea?

Pentru a accelera recuperarea, toate instrucțiunile postoperatorii ale medicului trebuie urmate întocmai. Pacienții trebuie, de asemenea, să se odihnească după operație. În cele din urmă, este important să rămână hidratați.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️