Chirurgia coloanei vertebrale în Turcia

Aveți în vedere o intervenție chirurgicală la nivelul coloanei vertebrale în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați un citat și obțineți cel mai bun preț pentru o intervenție chirurgicală de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia coloanei vertebrale în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut este doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Cât costă chirurgia coloanei vertebrale în Turcia?

Costul unei operații pe coloana vertebrală în Turcia variază între 3 200 și 25 000 de euro. Prețul variază în funcție de tipul de operație, metoda de operare, durata tratamentului, costul medicamentelor, experiența și reputația chirurgilor și taxele percepute de clinică sau spital.

Fuziunea coloanei lombare4900 €
Fuziunea coloanei vertebrale cervicale6500 €
Discectomie3200 €
Laminectomie4500 €
Decompresie spinală4200 €
Chirurgie minim invazivă a coloanei vertebrale (MISS)4900 €
Chirurgia scoliozei13500 €
Implantarea unui stimulator al măduvei spinării7500 €
Înlocuirea discului artificial8700 €

Procedura de succes pentru chirurgia coloanei vertebrale în Turcia

Mulți oameni suferă de dureri de spate. Medicul le sugerează de obicei un tratament medicamentos. Aceasta este uneori suficientă pentru a le ușura suferința. Uneori, sunt recomandate terapii alternative, cum ar fi fizioterapia. Dar uneori aceste tratamente nu funcționează. În aceste cazuri, medicul va opta pentru o intervenție chirurgicală.

Chirurgia coloanei vertebrale este o procedură medicală delicată. La urma urmei, ea implică o parte foarte importantă a corpului. Cea mai mică greșeală ar putea avea efecte secundare grave. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă alegeți chirurgul cu atenție.

Turcia începe să atragă pacienți internaționali pentru toate nevoile chirurgicale. Calitatea infrastructurii sale medicale și competența neurochirurgilor săi sunt principalele avantaje ale țării. Nu degeaba este numită lider în turismul medical.

Turcia are mai multe spitale specializate în chir urgia coloanei vertebrale. Acestea sunt concentrate în orașe mari precum Istanbul și Ankara.

Ce este chirurgia coloanei vertebrale în Turcia?

Coloana vertebrală este cunoscută drept scheletul spatelui. Este un ansamblu de oase articulate numite vertebre. Acest cablu osos are o funcție importantă. Ea susține capul și trunchiul. Experții medicali se referă, de asemenea, la coloana vertebrală ca la al doilea creier. Ea transmite o serie de informații importante către sistemul nervos.

O problemă la nivelul coloanei vertebrale duce de obicei la dureri de spate. Acestea pot fi chinuitoare și invalidante. Tratamentele disponibile sunt concepute în primul rând pentru ameliorarea durerii.

Dacă aceste abordări terapeutice nu îmbunătățesc starea pacientului, medicul curant îl va trimite pe acesta la un expert în neurochirurgie. Acesta din urmă poate efectua un diagnostic mai detaliat. Acest lucru le va permite să identifice cauza problemei și tehnica de tratament ideală.

Chirurgia coloanei vertebrale în Turcia este cel mai adecvat tratament. Prin intervenție chirurgicală, echipa medicală poate corecta cauza durerii de spate.

Citiți dosarul nostru despre prețul imunoterapiei în Istanbul, tratamentul cancerului de prostată în Istanbul și tratamentul tumorilor cerebrale în Turcia.

Cine ar trebui să se supună unei intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale în Turcia?

Chirurgia coloanei vertebrale într-o instituție medicală din Turcia este potrivită pentru bărbații și femeile care suferă de dureri acute și persistente de spate. Această procedură elimină cauza suferinței lor. Procedura este utilizată în principal pentru a trata o boală sau o anomalie a coloanei vertebrale. Aceasta poate include :

  • O hernie a gâtului care afectează nervul măduvei spinării,
  • O hernie de disc lombară,
  • Stenoza vertebrală care cauzează compresia măduvei spinării,
  • O malformație sau o deformare a vertebrelor,
  • O tumoare,
  • Probleme degenerative legate de îmbătrânirea scheletului spatelui,
  • Fracturi vertebrale,
  • Un simptom al scoliozei,
  • Luxații,
  • Infecții la nivelul coloanei vertebrale,
  • Defecte structurale,
  • Fuziunea cervicală, etc.

Care este vârsta ideală sau limita de vârstă pentru chirurgia coloanei vertebrale?

Neurochirurgului îi revine sarcina de a verifica dacă starea de sănătate și condiția fizică a pacientului îi vor permite să se supună operației. Prin urmare, el trebuie să pună un diagnostic amănunțit înainte de a autoriza acest tip de tratament chirurgical.

Cum decurge operația?

Pregătirea

O persoană care urmează să fie supusă unei operații pe coloana vertebrală în Turcia trebuie să fie supusă unei serii de examinări medicale. Acestea pot include:

  • Analize de sânge,
  • Radiografii ale corpului,
  • Scanări RMN,
  • Teste neurologice.

Medicul poate sugera uneori un examen fizic. Acesta este utilizat pentru a verifica dacă pacientul este în stare bună de sănătate. Acest lucru va garanta că pacientul este capabil să suporte operația.

Operația

Spitalele și centrele medicale din Turcia oferă diverse tehnici pentru chirurgia spatelui. Acestea includ

  • Endoscopia avansată, o tehnologie modernă minim invazivă care implică efectuarea unei mici incizii de 2 până la 3 mm,
  • Operația de hernie de disc, cunoscută sub numele de microdiscectomie, care implică îndepărtarea unei părți a vertebrei,
  • Fuziunea coloanei vertebrale pentru dureri cronice de spate sau modificări degenerative,
  • Laminectomia pentru a trata stenoza coloanei lombare,
  • Foraminotomia pentru a reduce presiunea asupra nervilor.
  • Corpectomie pentru a trata o fractură, un tip de intervenție chirurgicală cunoscută și sub numele de grefă osoasă, care presupune îndepărtarea osului și înlocuirea lui,
  • Înlocuirea discului.

Convalescența

În urma unei operații pe coloana vertebrală în Turcia, pacientul este trimis într-o cameră de recuperare timp de 2 până la 3 ore. Apoi se poate întoarce în camera sa. Cu toate acestea, șederea în spital durează câteva zile. Echipa medicală trebuie să monitorizeze evoluția pacientului.

Pacientul primește o serie de tratamente medicale. Acestea sunt concepute pentru a îmbunătăți gestionarea durerii. Recuperarea este, în general, rapidă. Pacientul își poate relua activitățile normale după trei săptămâni.

Care sunt riscurile, complicațiile și efectele secundare?

Chirurgia coloanei vertebrale în Turcia este cunoscută ca fiind o procedură delicată. Complicațiile pot apărea în timpul sau după operație. Cele mai frecvente sunt

  • Infecția plăgii,
  • Durere persistentă,
  • Probleme cu anestezicul,
  • Leziuni ale măduvei spinării,
  • Pseudartroza.

De ce să vă supuneți unei intervenții chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale în Turcia?

Există mai multe modalități pentru pacienți de a pune capăt durerilor de spate. Însă a opta pentru chirurgia coloanei vertebrale în Turcia este o opțiune bună. Aceasta vă permite să beneficiați de un tratament de înaltă calitate. Spitalele din Istanbul dispun de echipamente de ultimă generație.

Mulți chirurgi din Turcia sunt specializați și în neurochirurgie. Ei sunt calificați și foarte experimentați. Prin urmare, acești experți pot efectua orice tip de intervenție chirurgicală la spate. Cu toate acestea, prețul tratamentului nu este scump.

Pacienții pot profita, de asemenea, de această călătorie medicală pentru chirurgia coloanei vertebrale în Turcia pentru a descoperi această țară de vis. Un sejur de calitate îi așteaptă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Chirurgia coloanei vertebrale în Turcia doare?

Chirurgia este un proces nedureros. Pacientul primește un anestezic general. Dar apar dureri postoperatorii. Cu toate acestea, echipa medicală se asigură că pacientul se simte confortabil. Ea oferă diverse tratamente pentru a-i ușura suferința.

Care este rata de succes pentru chirurgia coloanei vertebrale în Turcia?

Alegerea Istanbulului sau Ankarei pentru chirurgia spatelui este o decizie bună. Turcia oferă pacienților un tratament mai bun. Chirurgii turci sunt experți în domeniu. Acesta este motivul pentru care rata de succes a operațiilor este ridicată. Aceasta poate ajunge până la 95%.

Cât timp trebuie să stau în Turcia?

Durata șederii pentru chirurgia coloanei vertebrale în Turcia depinde de tipul de tratament efectuat și de timpul de urmărire necesar. O operație majoră necesită o fază lungă de recuperare. Va trebui să petreceți între 6 luni și un an în țara Bosforului.

Care este cea mai bună țară pentru chirurgia coloanei vertebrale?

Mai multe țări și-au câștigat titlul de destinație principală pentru chirurgia coloanei vertebrale. Acestea includ Spania, Ungaria, Thailanda și India. Dar Turcia se detașează de restul. Este apreciată mai ales pentru expertiza echipei sale medicale și excelența infrastructurii sale. Pacienții pot primi îngrijiri mai bune. Pacienții pot primi îngrijiri mai bune la costuri mai mici.

Care sunt rezultatele chirurgiei spinale în Turcia?

Urmarea acestui tratament specializat în Turcia dă adesea un rezultat satisfăcător. Durerea dispare, iar problema care cauzează durerea de spate este tratată corespunzător. Rata de recuperare este optimă dacă pacientul urmează instrucțiunile echipei medicale.

Organizarea călătoriei dvs. în Turcia

Organizarea unei călătorii medicale în Turcia poate fi complexă. Cea mai bună soluție este să vă puneți încrederea într-o agenție specializată. Scopul lor este să vă facă viața mai ușoară, atât din punct de vedere medical, cât și ca turist. Agenția noastră oferă un serviciu complet, de înaltă calitate, inclusiv organizarea transportului, cazării, tratamentului, urmăririi postoperatorii și șederii dumneavoastră….

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️