Chimioterapia în Turcia

Intenționați să faceți chimioterapie în Turcia? Acest ghid final conține tot ce trebuie să știți despre procedură, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru un tratament de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chimioterapia în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu medici turci calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este destinat să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul chimioterapiei în Turcia

Prețul exact al unei ședințe de chimioterapie în Turcia nu poate fi definit. Prea mulți factori intră în joc. Rezultatul diagnosticului este cel mai important factor. Dar unitatea aleasă de pacient și tehnica de tratament utilizată pot influența, de asemenea, costul tratamentului. Acesta variază de la 1.350 la 4.500 de euro.

Chimioterapia în Turcia De la 1.350 EUR

Introducere

Tratarea cancerului este o sarcină dificilă. Scopul este de a elimina fiecare celulă canceroasă, astfel încât acestea să nu se răspândească în organism. Specialiștii în cancer folosesc diverse strategii pentru a realiza acest lucru.

Acestea includ radioterapia. Această metodă presupune deteriorarea ADN-ului celulelor anormale cu ajutorul radiațiilor ionizante. Acest lucru va pune capăt acțiunilor lor. Oncologii pot programa, de asemenea, intervenții chirurgicale. Aceasta îndepărtează tumoarea malignă.

Există, de asemenea, o terapie țintită cunoscută sub numele de imunoterapie. Aceasta se bazează pe stimularea sistemului imunitar, consolidând astfel apărarea naturală a organismului. Sistemul imunitar este astfel capabil să neutralizeze fiecare celulă canceroasă.

Chimioterapia completează lista. Turcia este una dintre destinațiile de top pentru acest tip de tratament al cancerului. Ea a atras un număr mare de pacienți internaționali. Organizarea unui sejur de chimioterapie în Turcia este acum mult mai simplă. Tot ce trebuie să faceți este să contactați specialiștii noștri.

Ce este chimioterapia în Turcia?

Chimioterapia este un tratament medicamentos. Acesta este conceput pentru a distruge celulele canceroase folosind unul sau mai multe medicamente puternice. Produsele pot, de asemenea, să inhibe creșterea și proliferarea acestora. În plus, ele împiedică celula anormală să deterioreze țesuturile învecinate.

Oncologul poate utiliza diferite substanțe anticancerigene. Cu toate acestea, el sau ea trebuie să selecteze fiecare medicament care urmează să fie utilizat în funcție de diverse criterii, inclusiv :

  • Tipul de cancer care urmează să fie tratat,
  • Stadiul bolii,
  • Starea de sănătate a pacientului.

În prezent, există diferite protocoale de chimioterapie. Acestea sunt denumite în funcție de inițialele medicamentelor utilizate. Acestea includ

  • CMF (Ciclofosfamidă, Metotrexat, Fluorouracil),
  • FEC (Fluorouracil, Epirubicină, Ciclofosfamidă), utilizat pe scară largă în tratamentul cancerului de sân,
  • CAPOX (Capecitabină și Oxaliplatină) utilizat pentru tratarea cancerelor care se dezvoltă în intestin,
  • FOLFOX (acid folic, fluorouracil și oxaliplatină).

Chimioterapia în Turcia trebuie efectuată într-un spital sau într-o clinică. Supravegherea unei echipe medicale cu experiență este într-adevăr necesară. Cu toate acestea, medicul poate face o excepție în anumite cazuri. El va autoriza administrarea medicamentelor la domiciliul pacientului. Intervenția unui îngrijitor calificat devine atunci necesară.

Citiți raportul nostru privind tratamentul nevralgiei de trigemen în Turcia.

Cum se efectuează tratamentul cu chimioterapie în Turcia?

Pregătire

Succesul chimioterapiei în Turcia depinde de o serie de factori. Printre aceștia se numără starea de sănătate a pacientului și forma de cancer. Prin urmare, medicul trebuie să pună un diagnostic corect. El trebuie să își examineze pacientul și să programeze o serie de teste medicale care pot include:

  • Teste de toxicitate,
  • Teste genomice,
  • Teste funcționale sau fenotipizare,
  • Analize de sânge.

Tratamentul

Doaroncologul poate stabili dacă chimioterapia poate fi administrată sau nu la domiciliul pacientului. Totul depinde de tipul de medicament utilizat și de metoda de administrare. Medicul poate opta pentru tratamentul cu chimioterapie :

  • Orală,
  • Subcutanată
  • Intramuscular,
  • Intravenoasă,
  • Intraarterial,
  • În peritoneu,
  • Intra pleural,
  • Intraventricular etc.

Tratamentul este administrat în cicluri. De exemplu, medicul poate programa o ședință zilnică de chimioterapie timp de trei săptămâni. El recomandă apoi o pauză de 20 de zile. Perioada fără tratament este necesară pentru a permite organismului să se refacă. Frecvența ședințelor ciclice variază în funcție de starea de sănătate a pacientului. Chimioterapia în Turcia poate fi programată înainte sau după o intervenție chirurgicală.

Convalescența

Medicul oferă îngrijiri paliative pentru a îmbunătăți confortul pacientului după fiecare sesiune de chimioterapie. Acestea pot include administrarea de medicamente împotriva stării de greață. Pacientul trebuie, de asemenea, să se odihnească pentru a se recupera rapid.

Citiți raportul nostru despre PET-Scan în Istanbul.

Care sunt riscurile, complicațiile și efectele secundare?

Chimioterapia în Turcia poate aveaefecte secundare. Acestea variază în funcție de substanța utilizată, de doza și de modul în care organismul persoanei reacționează la tratament. Efectele secundare frecvente includ

  • Căderea temporară a părului,
  • Scăderea numărului de globule roșii, cauzând oboseală și anemie,
  • O scădere a numărului de globule albe, care crește riscul de infecție,
  • O scădere a numărului de trombocite, care poate provoca trombocitopenie sau sângerări,
  • Deteriorarea gurii din cauza membranelor mucoase fragile,
  • Tulburări ale pielii, cum ar fi roșeața și uscăciunea,
  • Greață,
  • Probleme sexuale, care sunt foarte frecvente la persoanele care au urmat chimioterapie bazată pe tratamente hormonale etc.

De ce să faceți chimioterapie în Turcia?

Mulți pacienți internaționali au decis să facă chimioterapie în Turcia. Aceștia vin din toate colțurile lumii. Ei au ales să fie tratați într-o țară cu cele mai bune spitale de chimioterapie. Acestea sunt dotate cu infrastructură de ultimă generație. Fiecare unitate este capabilă să ofere îngrijire de înaltă calitate pentru pacienții săi. Printre cele mai renumite sunt :

  • Spitalul Florence Nightingale, o unitate acreditată de Joint Commission International, situată în Istanbul,
  • Centrul Medical Anadolu din Kocaeli, care utilizează tehnologii avansate și oferă tratament personalizat pentru fiecare pacient,
  • Spitalul Bahcelievler Medical Park din Istanbul, renumit pentru serviciile sale excelente,
  • Spitalul VM Medical Park Florya din Instanbul,
  • Memorial Hospital din Istanbul, renumit pentru echipa sa de oncologi experimentați,
  • Medicana International Hospital din Ankara etc.

Fiecare spital turc are, de asemenea, un personal medical experimentat și eficient. Acestea includ asistente medicale și medici cu înaltă calificare și competență. Aceștia lucrează din greu pentru a satisface toate nevoile pacienților.

Tratamentul cancerului este principala specialitate a experților medicali din Turcia. Aceștia utilizează o serie de produse inovatoare și eficiente. Costul accesibil al tratamentului consolidează, de asemenea, popularitatea țării cadestinație pentru chimioterapie.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente despre chimioterapie în Turcia

Cât durează o ședere într-un spital de chimioterapie din Turcia?

O ședință de chimioterapie durează între 10 minute și 72 de ore. Cu toate acestea, pacientul trebuie să rămână în spital timp de cel puțin 30 de minute. Echipa medicală trebuie să verifice dacă nu există reacții grave la medicamente, mai ales dacă pacientul a fost supus unei chimioterapii cu doze mari.

Cât timp trebuie să stau în Turcia?

Durata șederii depinde de numărul de ședințe de chimioterapie și de rezultat. Tratamentul durează între trei și șase luni. După fiecare ciclu este programată o perioadă de urmărire. Prin urmare, trebuie să rămâneți în țară timp de cel puțin 4 luni.

Care este rata de succes?

Spitalele din Turcia oferă pacienților bolnavi de cancer un tratament de chimioterapie de înaltă calitate. Acestea aplică metode de chimioterapie inovatoare și eficiente. Acest lucru crește rata de succes. Aceasta este între 40 și 50%, în funcție de forma de cancer.

Care este cea mai bună țară pentru chimioterapie?

Pacienții cu cancer pot fi tratați în Germania, Singapore, Israel, India, Thailanda și Malaezia. Aceste țări au o reputație solidă pentru tratamentul cancerului. Dar efectuarea chimioterapiei în Turcia este cea mai bună opțiune dacă țineți cont de calitatea serviciilor și de costurile tratamentului.


‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️